Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, ”discuţie neoficială” cu Edi Iordănescu! Ce a fost nevoit să îl întrebe managerul general de la FCSB pe fostul antrenor al echipei | EXCLUSIV

MM Stoica, ”discuţie neoficială” cu Edi Iordănescu! Ce a fost nevoit să îl întrebe managerul general de la FCSB pe fostul antrenor al echipei | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că a purtat o ”discuţie neoficială” cu Edi Iordănescu în urmă cu mai multe zile. Managerul general de la FCSB avea nevoie să se întâlnească cu fostul antrenor al echipei, actualul selecţioner, pentru a purta o conversaţie în privinţa unor jucători roş-albaştri.

În luna iunie, echipa naţională a României va disputa patru meciuri în Nations League, la doar a doua acţiune a lui Edi Iordănescu ca selecţioner.

Înaintea acestor meciuri, fostul antrenor de la FCSB s-a întâlnit cu fostul său colaborator, MM Stoica, pentru a discuta despre câţiva jucători roş-albaştri.

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că a fost nevoit să îl întrebe pe selecţioner ce jucători are în vedere pentru convocare, pentru a stabili cum şi cât se vor pregăti aceştia până atunci.

Întrucât FCSB nu mai are niciun meci cu miză rămas în acest sezon, majoritatea fotbaliştilor ar putea primi vacanţă, însă cei care vor fi chemaţi la naţională vor fi nevoiţi să rămână într-o formă fizică optimă.

MM Stoica, ”discuţie neoficială” cu Edi Iordănescu

Am vrut să le dăm vacanţă celor care merg la naţională. În primul rând, oficial, nu ştim cei care merg la naţională, bănuim cine sunt.

Eu am vorbit cu Edi mai demult, săptămâna trecută, dar repet, discuţie neoficială, dar nu prea e în regulă nici pentru Edi, pentru naţională, să vină din vacanţă.

Am zis să rămână, să îşi facă programul normal, nu ştiu dacă o să joace toţi sau nu, dar să rămână să îşi facă programul normal.

Ne ajută faptul că s-a decalat începerea campionatului şi atunci noi pe 13 ne vom reuni, pe 19 vom intra în cantonament, urmând ca la finalul lunii să jucăm trei meciuri.

(n.r. pe cine ar putea FCSB să aibă la naţională?) Dacă am discutat, am discutat asta, patru sau cinci jucători.

Nu aş vrea să fie vreunul pe lista, după aia să pronunţ nume şi după aia să nu fie. Una e un jucător să nu fie convocat la naţională, alta e să afle că e pe listă şi să nu fie convocat.

O să vedem în scurt timp”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare