Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în meciurile din Liga Naţiunilor? "E numărul 1. Dacă aude că e în top, nu se întreabă dacă ar trebui să fie la naţională?" | EXCLUSIV

Surpriză în meciurile din Liga Naţiunilor? "E numărul 1. Dacă aude că e în top, nu se întreabă dacă ar trebui să fie la naţională?" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, l-a ales pe portarul sezonului în Liga 1, despre care a susţinut că ar putea emite pretenţii la convocarea în echipa naţională.

Basarab Panduru, despre Mihai Popa

La 21 de ani, Mihai Popa a avut un sezon bun cu FC Voluntari, pentru care a jucat în 38 de partide. Echipa ilfoveană a terminat pe locul al patrulea în play-off şi joacă finala Cupei României. 

Basarab Panduru îl vede pe Mihai Popa drept portarul sezonului, după ce pe listă nominalizărilor au mai fost: Horaţiu Moldovan, Otto Hindrich şi Mirko Pigliacelli.

De altfel, Panduru s-a întrebat dacă jucătorul Voluntariului nu ar putea emite pretenţii pentru convocarea la echipa naţională. 

"Popa am impresia că a cam ajutat echipa. Şi datorită lui echipa e în finala Cupei României. După părerea mea, e numărul 1. 

Avem meciurile de Liga Naţiunilor şi, dacă aude Popa că e în top, nu se întreabă şi el dacă ar trebui să fie la naţională? <<Bă, sunt şi eu între ăia trei?>>. 

E Lev Yashin, că apără multe penalty-uri, iar dacă se aude că ajunge la CFR, poate că e corect să ajungă acolo", a declarat Basarab Panduru. 

Momentan, Edi Iordănescu a anunţat lista stranierilor pentru primele meciuri din Liga Naţiunilor. 

România va disputa patru partide oficiale în luna iunie, toate în cadrul Ligii Naţiunilor, competiţie care îi poate asigura reprezentativei lui Edward Iordănescu un loc în barajul pentru EURO 2024.

Afla mai multe despre: mihai popabasarab pandururomaniaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare