Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători care o pot părăsi pe Sepsi în urma triumfului din Cupa României: ”Sunt foarte atractivi. Nu au mai fost pe la alte echipe” | EXCLUSIV

Cei doi jucători care o pot părăsi pe Sepsi în urma triumfului din Cupa României: ”Sunt foarte atractivi. Nu au mai fost pe la alte echipe” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe a reuşit să cucerească primul trofeu din scurta sa istorie, de doar 11 ani, după ce a învins-o pe FC Voluntari în finala Cupei României, scor 2-1, graţie unei prestaţii de senzaţie reuşită de Marius Ştefănescu, care a marcat o dublă.

Sepsi a reuşit să câştige primul trofeu din istoria sa, joi seara, după ce a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1.

Triumful covăsnenilor s-ar putea lăsa cu ”urmări” pentru echipă, întrucât performanţa reuşită a atras atenţia asupra jucătorilor importanţi de la club.

Roland Niczuly a recunoscut în urma finalei că speră să fie convocat la naţională, fie la cea a României, fie la cea a Ungariei, în timp ce Nicolae Păun şi Marius Ştefănescu ar putea pleca de la Sf. Gheorghe.

Basarab Panduru a spus cuvinte frumoase despre cei doi, mai ales despre Ştefănescu şi a afirmat că aceştia sunt ”foarte atractivi” întrucât nu au jucat la alte echipe din Liga 1, unde să eşueze.

Ambii urmăriţi de FCSB în trecut, este greu de crezut că Sepsi va putea să ţină şi de Păun, şi de Ştefănescu în urma triumfului din Cupa României.

Cei doi jucători care o pot părăsi pe Sepsi în urma triumfului din Cupa României

La Sepsi, în momentul ăsta, sunt doi jucători foarte atractivi. Unul este Păun, despre care s-a vorbit şi la începutul sezonului, mijlocaş la închidere sau în cei doi acolo.

Celălalt, Ştefănescu. De ce vorbim despre cei doi? Pentru că sunt singurii dintre toţi ceilalţi care nu au fost pe la alte echipe şi atunci... restul au cam fost toţi, atunci te-ai cam lămurit de ei.

Acum vorbim de Ştefănescu, un jucător care marchează goluri, probabil cu astea două are peste 10 goluri, se apropie de 15 (n.r. are 12). 12 goluri nu sunt puţine.

Are o tehnică de lovire a mingii destul de bună, deşi la primul gol, după părerea mea, e o mare greşeală de la portarul pe care ieri tocmai îl lăudam ca fiind cel mai bun al campionatului.

Tot ieri spuneam că ţi-e şi frică să nominalizezi pe cineva drept cel mai bun, că nu ştii de fapt cine e cel mai bun, nu e niciunul cel mai bun ca să spui <<da, e numărul unu, peste toţi>>.

La golul doi, nu aş vrea să vorbesc prea mult de ce n-au făcut cei de la Voluntari, puteau să facă mai mult, cel puţin Ciobotariu, pentru că mi se pare un gol atât de frumos, trebuie să îl apreciez”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare