Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul dorit de Gigi Becali, curtat de alte echipe! ”Cea mai concretă discuţie este cu un club din Rusia!”

Fotbalistul dorit de Gigi Becali, curtat de alte echipe! ”Cea mai concretă discuţie este cu un club din Rusia!”

FCSB

Comentarii

Nicolae Păun, jucătorul legitimat la Sepsi, a ajuns în atenţia lui Gigi Becali, dar şi alte echipe au intrat pe fir.

Gigi Becali vrea să aducă la FCSB cei mai talentaţi fotbalişti români şi chiar a recunoscut că îl are în atenţie pe Nicolae Păun, fotbalist legitimat la Sepsi. Totuşi, latifundiarul din Pipera are concurenţă la jucător.

Acum, Florin Vulturar a dezvăluit că Păun nu este doar în atenţia FCSB-ului, iar cea mai concretă discuţie a fost cu un club din Rusia. 

”Păun a crescut foarte mult în ultima perioadă, un jucător destul de căutat. Cea mai concretă discuţie este cu un club din Rusia”, a declarat Florin Vulturar pentru ştirile PRO TV.

Potrivit Transfermarkt, el este evaluat la 450.000 de euro. Fotbalistul lui Sepsi a jucat în acest sezon 22 partide, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. 

Răspunsul lui Nicolae Păun când a fost întrebat despre un transfer la FCSB

”Ţinând cont de adversar, este bun un punct, ţinând cont de joc, cred că meritam cele trei puncte. Am avut un joc mai bun şi ocaziile mai clare. Pot să zic că am avut puţin mai multe emoţii, dar nu m-am gândit la asta înaintea meciului.

Sună bine oferta de la FCSB, dar acum nu vreau să mă gândesc la asta. Vreau să merg în vacanţă şi să mă relaxez cât se poate. Mi-aş dori să fac pasul la o echipă mai mare, dar voi vedea ce se va întâmpla în perioada asta. Este concurenţă mare acolo, dar dacă nu încerc, nu am de unde să ştiu dacă m-aş integra sau nu. Dumiter mi-a spus că este bine. Îi place acolo şi mă aşteaptă, dacă e cazul”, a spus Nicolae Păun, la finalul partidei Sepsi-FCSB, scor 0-0.

Afla mai multe despre: fcsb-păun-rusia-sepsi 

viewscnt
Articole similare