Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se termină coşmarul lui Claudiu Keşeru la FCSB! Fotbalistul tras pe linie moartă de Becali este aproape de a semna cu o echipă de tradiţie din Liga 1

Se termină coşmarul lui Claudiu Keşeru la FCSB! Fotbalistul tras pe linie moartă de Becali este aproape de a semna cu o echipă de tradiţie din Liga 1

FCSB

Comentarii

Tras pe linie moartă la FCSB de Gigi Becali, plecarea lui Claudiu Keşeru de la formaţia bucureşteană era anunţată încă din iarnă. Nevoit să îşi găsească o nouă formaţie, internaţionalul român este aproape de a semna cu o echipă de tradiţie din Liga 1.

Revenit la FCSB în vara lui 2021, după ce mai petrecuse un an la club, între 2014 şi 2015, transferul lui Claudiu Keşeru trebuia să fie ”motorul” din spatele roş-albaştrilor în lupta pentru titlu.

După un început promiţător, marcând în primele trei partide consecutiv, Claudiu Keşeru a început să arate ca o umbră a jucătorului pe care şi-l dorea Gigi Becali, lucru care l-a înfuriat pe latifundiar.

Patronul de la FCSB l-a făcut praf în public pe atacantul său şi l-a tratat cu o indiferenţă teribilă. O etapă titular, următoarea în afara lotului, Keşeru a fost realmente afecatat de situaţia în care se afla.

Acest lucru era evident şi pe gazon: în urma unui meci, când fanii i-au scandat numele, atacantul a izbucnit în lacrimi şi le-a mulţumit acestora pentru susţinere.

Internaţionalul român nu a putut părăsi echipa în iarnă, întrucât evoluase deja pentru două echipe în actuala stagiune, motiv pentru care perioada neagră a acestuia s-a prelungit.

Claudiu Keşeru este aproape de a semna cu o echipă de tradiţie din Liga 1

Din fericire pentru toate părţile implicate, coşmarul lui Keşeru la Bucureşti este aproape de final. Atacantul este la un pas de a semna cu o echipă de tradiţie din Liga 1.

Conform Prosport, fotbalistul tras pe linie moartă de Gigi Becali a fost convins de Ilie Poenaru să semneze cu UTA Arad.

Fostul antrenor de la Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni va prelua banca tehnică a UTA-ei după despărţirea de Ionuţ Badea şi a decis cine va fi prima sa ”ţintă”.

Născut la Oradea, Keşeru ar fi dornic să semnze cu formaţia arădeană întrucât ar fi mai aproape de casă, iar, după ce aceştia i-ar fi acceptat pretenţiile salariale, ar fi aproape să semneze cu ”Bătrâna Doamnă”.

La Arad se anunţă un proiect foarte ambiţios: Ilie Dumitrescu ar urma să preia un post un conducerea clubului, odată cu venirea unui nou acţionariat.

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare