Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lovitură grea pentru Emil Săndoi! Îşi poate pierde unul dintre cei mai importanţi jucători: ”Am ales cu sufletul până acum”

VIDEO | Lovitură grea pentru Emil Săndoi! Îşi poate pierde unul dintre cei mai importanţi jucători: ”Am ales cu sufletul până acum”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut turul barajului de menţinere / promovare, scor 1-2, împotriva Concordiei Chiajna. Pentru a îşi păstra locul pe prima scenă a fotbalului românesc, elevii lui Emil Săndoi vor fi nevoiţi să revină în retur.

Chindia Târgovişte a fost una dintre revelaţiile sezonului trecut, când a ratat play-off-ul la doar două puncte, în favoarea lui FC Botoşani.

Atunci, formaţia pregătită de Emil Săndoi era una dintre ”sperietoarele” Ligii 1, graţie apărării de fier pe care fostul internaţional român o pusese la punct la Târgovişte.

Însă, haosul din afara terenului a început să îşi pună amprenta asupra Chindiei: din punct de vedere administrativ, clubul trece printr-o criză încă de la promovare.

Odată cu începerea lucurărilor la stadionul Eugen Popescu, Chindia a fost nevoită să se ”plimbe” la meciurile jucate pe teren propriu, iar rezultatele au devenit din ce în ce mai modeste.

Ajungerea la baraj a fost o lovitură grea pentru Săndoi, care, în urma înfrângerii din turul cu Chiajna, a aflat că ar putea primi o nouă lovitură.

Daniel Florea, căpitanul şi golgheterul echipei, îl poate urma pe Daniel Popa şi pleca de la Târgovişte, odată cu expirarea contractului său, în mai puţin de o lună.

Lovitură grea pentru Emil Săndoi

Poate părea surprinzătoare, dar după aspectul jocului nu e surprinzătoare. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, istoria s-a scris, aşteptăm meciul de la Ploieşti.

(n.r. dacă a jucat accidentat) Aşa e când joci pe un astfel de teren. Mă bucur din tot sulfetul că nu o să mai permită să se joace pe astfel de terenuri, ăsta nu îl pot numi fotbal.

Asta e o suprafaţă pentru o miuţă în curtea şcolii sau mai ştiu eu ce. Minutul 10, nu mai simţeai tălpile de cum ardeau.

(n.r. la retur) În primul rând se va juca fotbal şi sunt încrezător că va fi cu totul altceva în retur. (n.r. te vom vedea pe teren la retur?) Cu siguranţă.

Viitorul meu se va decide după 15 iunie, când mi se termină contractul aici. (n.r. ţi s-a propus o prelungire?) Sunt discuţii, sunt mai multe discuţii... am ales cu sufletul până acum, dar acum am 34 de ani şi voi fi mult mai atent ce aleg de acum”, a declarat Daniel Florea.

Afla mai multe despre: daniel florea 

viewscnt
Articole similare