Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Liga 1! FC U Craiova a scăpat de interdicţia la transferuri şi a pus ochii pe un jucător cu 29 de selecţii pentru naţionala României

Revenire de senzaţie în Liga 1! FC U Craiova a scăpat de interdicţia la transferuri şi a pus ochii pe un jucător cu 29 de selecţii pentru naţionala Românieigalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu visează să o ducă pe FC U Craiova în play-off în sezonul viitor şi plănuieşte o campanie de transferuri impresionantă în vară, după ce a scăpat de interdicţie. Primul jucător de pe listă este un ”tricolor” cu 29 de apariţii pentru naţională.

FC U Craiova a reuşit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după o absenţă de 10 ani şi şi-a propus din start obiective ambiţioase.

Cu aducerea lui Adi Mutu pe bancă, în locul lui Eugen Trică, antrenorul care promovase echipa, oltenii visau să prindă play-off-ul încă din primul sezon după revenire, dar lucurile au stat altfel.

După doar trei luni la club, ”Briliantul” a fost demis, un eşec împotriva rivalei Universitatea Craiova fiindu-i fatal lui Mutu.

În locul său a fot adus Flavius Stoican, care a rezistat doar o lună la club, după ce nu a ascultat un ordin din partea conducerii şi a fost dat afară.

Eugen Trică a fost readus în Bănie, dar la rândul său a fost înlăturat după doar o lună, din pricina rezultatelor modeste.

Al patrulea antrenor al celor de la FC U Craiova din acest sezon şi cel care încă se află la echipă, Nicolo Napoli a reuşit să redreseze corabia, iar în prezent este în negocieri pentru un nou contract.

Italianul se află la al optulea mandat pe banca echipei lui Adrian Mititelu, iar sezonul viitor va avea ca obiectiv atacarea play-off-ului.

Revenire de senzaţie în Liga 1

Pentru a îşi îndeplini misiunea, lui Napoli îi trebuie întăriri, iar, conform Prosport, Adrian Mititelu ar pregăti o mutare de senzaţie pentru tehnicianul său.

Sursa citată notează că oltenii pregătesc transferul lui Gicu Grozav (31 de ani), jucător pe care l-au ofertat şi vara trecută, dar care a preferat să facă pasul la MTK Budapesta.

Fotbalistul cu 29 de apariţii pentru echipa naţională era considerat una dintre marile speranţe ale României în urmă cu 10 ani, dar potenţialul său ”s-a stins” în Rusia şi Turcia.

După ce a fost vândul de Petrolul la Akhmat Grozny, românul nu a reuşit să se impună în campionatul Rusiei şi a fost împrumutat înapoi în ţară, la Dinamo.

Apoi, Grozav a mai trecut pe la Karabukspor, Bursaspor, Dinamo, din nou, Kisvarda, Diosgyor şi MTK Budapesta, unde încă evoluează în prezent.

În actualul sezon, românul a marcat şapte goluri în 26 de apariţii şi ar putea fi aproape de o revenire de senzaţie în ţară, după aproape patru ani petrecuţi în Ungaria.

Ultima apariţie a lui Grozav la naţională a venit în septembrie 2019, într-o victorie cu 1-0 împotriva Maltei.

Afla mai multe despre: gicu grozav 

viewscnt
Articole similare