Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul jucător care o părăseşte pe Rapid înaintea noului sezon: ”Mult noroc!”

OFICIAL | Primul jucător care o părăseşte pe Rapid înaintea noului sezon: ”Mult noroc!”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu are o vară întreagă în faţă pentru a îşi definitiva lotul înaintea noului sezon. Prima mutare făcută de ”Briliant” a fost despărţirea de unul dintre fotbaliştii de care consideră că nu mai are nevoie, transfer confirmat oficial de club.

Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după şase ani de absenţă şi a avut parte de un prim sezon respectabil înapoi în primul eşalon.

După un început fulminant, care i-a ridicat pe giuleşteni pe poziţia secundă a Ligii 1, slăbiciunile echipei au început să devină evidente, iar echipa a pierdut uşor, uşor din turaţie.

Deşi se aflase pe podium la începutul stagiunii, Rapid a încheiat anul pe locul şapte, primul de sub play-off, şi nu a mai reuşit să se ridice printre primele şase.

Într-un final, Mihai Iosif a fost demis, iar în locul său a fost adus Adi Mutu, mutare privită sceptic de fanii giuleşteni, din pricina lipsei de experienţă a ”Briliantului” şi trecutului său ”negiuleştean”.

Totuşi, venirea lui Adi Mutu pe banca Rapidului a fost de bun augur, iar trupa de la Podul Grant a reuşit să câştige primele şapte meciuri cu ”Briliant” pe bancă.

Primul jucător care o părăseşte pe Rapid înaintea noului sezon

Echpa giuleşteană părea favorită la câştigarea play-out-ului sau măcar accederea la barajul pentru cupele europene, dar şi-a ratat în ultimele etape obiectivul, deşi Mutu nu a părut prea deranjat.

Rapid îşi propune atacarea play-off-ului în noul sezon, iar Adi Mutu are o vară lungă în faţă, în care îşi propune să îşi construiască un lot competitiv.

Prima mutare făcută de giuleşteni înaintea noii stagiuni a fost despărţirea de Matias Perez Acuna, fundaşul dreapta sosit în iarnă în Giuleşti, care a prins doar două meciuri, gafând în amândouă.

Întrucât mai dispune de Belu şi Onea pe postul ocupat de Acuna, Mutu a decis că nu mai are nevoie de serviciile argentinianului, iar clubul i-a confirmat plecarea.

Rapid s-a despărţit oficial de Matías Pérez Acuña, argentinianul ce a bifat doar 135 de minute în alb-vişiniu. 2 meciuri a jucat Acuña, cu CSU Craiova (0-1) şi cu FCU Craiova (2-3). Buena suerte, Mati! (n.r. mult noroc, Mati!)”, se arată în mesajul transmis de Rapid.

Afla mai multe despre: matias perez acuna 

viewscnt
Articole similare