Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Liviu Ciobotariu semnează! Performanţa reuşită cu Voluntari îl propulsează pe tehnician

BREAKING | Liviu Ciobotariu semnează! Performanţa reuşită cu Voluntari îl propulsează pe tehnician

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a condus-o pe Voluntari în cel mai bun sezon din istoria sa, chiar dacă acesta s-a încheiat fără vreun trofeu sau calficarea în cupele europene. Aflat la final de contract, antrenorul a anunţat ce echipă va pregăti stagiunea viitoare.

FC Voluntari a fost revelaţia actualului sezon din Liga 1, după ce a reuşit să se califice în play-off şi să prindă finala Cupei României, pierdută împotriva lui Sepsi.

Ilfovenii mai au un meci de disputat în acest sezon, împotriva lui FC Argeş, şi vor avea poziţia a patra asigurată dacă obţin măcar un egal la Piteşti.

Responsabil în mare parte pentru succescul din acest sezon al Voluntariului, Liviu Ciobotariu se apropie de finalul contractului cu clubul ilfovean.

Conducerea clubului a încercat să îl înlocuiască pe acesta cu Marius Croitoru, dar antrenorul lui FC Botoşani a ales să continue alături de formaţia moldoveană.

S-a zvonit că Ciobotariu va face pasul către o altă echipă, posibil în ţările arabe, în urma sezonului de excepţie reuşit la Voluntari, mai ales că clubul nu îi oferise o prelungire.

Însă, în cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu FC Argeş, Liviu Ciobotariu a anunţat că este foarte aproape de a semna un nou contract la Voluntari.

Liviu Ciobotariu a anunţat ce echipă va pregăti sezonul viitor

Tehnicianul de 51 de ani a afirmat că toate detaliile vor fi puse la punct în urma meciului de la Piteşti, odată cu încheierea campionatului.

Eu am făcut programul pentru ceea ce înseamnă sezonul următor, reunirea lotului, stagiul de pregătire. Nu am semnat contractul încă, marţi o să am o discuţie final că domnul Bălănescu.

Am discutat, am vorbit despre contract, dar am zis să terminăm campionatul şi imediat după joc, a doua zi, marţi, voi veni la stadion să finalizăm”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Vestea că Liviu Ciobotariu va continua la club este una bună pentru Voluntari, întrucât lotul va suferi multe schimbări, iar păstrarea antrenorului era importantă în această situaţie.

Gabi Tamaş, Constantin Budescu, Ulrich Meleke, Denis Ciobotariu şi Ion Gheorghe sunt doar câţiva dintre jucătorii de bază care fie au să părăsească echipa, fie au părăsit-o deja.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare