Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la Cluj. Vedetele CFR-ului, OUT deja de la echipă. Fotbaliştii care au luat titlul, daţi afară de Dan Petrescu

ŞOC total la Cluj. Vedetele CFR-ului, OUT deja de la echipă. Fotbaliştii care au luat titlul, daţi afară de Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Marius Bilaşco a discutat despre mutările pe care le va face campioana înaintea noului sezonul şi permutările care vor avea loc la nivelul lotului de jucători.

CFR Cluj şi-a trecut în cont al cincilea titlu consecutiv, în urma victoriei 2-1 cu Universitatea Craiova. În acest fel, ardelenii au asigurat că presupusa ”finală” cu FCSB va fi acum un meci lipsit de miză.

Aşadar, conducerea ardeleană se poate deja gândi spre sezonul viitor, iar multă muncă este de făcut în Gruia, din pricina lotului mult prea numeros de jucători.

Campioana României are aproape 40 de jucători legitimaţi la club, iar mulţi dintre aceştia nu pot fi incluşi pe listele pentru diversele competiţii în care evoluează CFR.

Aşadar, clubul se pregăteşte pentru ”curăţenia” de vară, iar Marius Bilaşco a dezvăluit ce jucători se vor alătura echipei şi ce jucători vor pleca din Gruia.

Împrumutatul Neguţ are şanse să continue, în timp ce împrumutatul Dimitrov se va întoarce la Hajduk Split.

Susic şi Cestor au părăsit deja clubul, în timp ce Meleke şi Ciobotariu se vor întoarce de la FC Voluntari.

Primele mutări ale CFR-ului înaintea noului sezon

De asemenea, Roger, Sacko şi Bouhenna, prezenţi la echipa a doua, vor fi primiţi înapoi la antrenamentele primei echipe odată cu revenirea din vacanţă.

La Neguţ nu... El, teoretic, este împrumutat şi are opţiune de cumpărare. (nr. Nu o activaţi?) Nu am spus asta, am spus că e nevoie să ne decidem. Dimitrov pleacă.

Cestor a plecat mai demult. Bouhenna este jucător sub contract cu noi, deocamdată se întoarce la pregătire, a primit vacanţă şi se va întoarce, şi Sacko, de exemplu.

Meleke, la fel, Ciobi (n.r. - Denis Ciobotariu) se întorc, toţi jucătorii împrumutaţi se vor întoarce. Roger... Dan chiar asta a zis, la fel ca şi ceilalţi, se va întoarce la pregătire.

A primit liber să plece, sunt jucătorii clubului, se vor întoarce la pregătire. Câţi au plecat, trebuie să şi înlocuim, din cei care au fost pe listă.

Câţi sunt pe listă şi pleacă, trebuie să îi completezi”, a declarat Marius Bilaşco, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius bilaşco 

viewscnt
Articole similare