Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va fi prezent sau nu Dan Petrescu la meciul cu FCSB? Răspunsul dat de oficialul CFR-ului: ”E epuizat” | VIDEO EXCLUSIV

Va fi prezent sau nu Dan Petrescu la meciul cu FCSB? Răspunsul dat de oficialul CFR-ului: ”E epuizat” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Un mare caz a fost făcut în jurul faptului că CFR Cluj ar plănui să meargă cu echipa a doua şi fără Dan Petrescu la meciul cu FCSB, care era anunţat ”finala” campionatului în săptămânile trecute, înaintea remizei roş-albaştrilor cu Voluntari.

Dan Petrescu a condus-o pe CFR Cluj către un al cincilea titlu conescutiv în acest sezon, al patrulea cu ”Bursucul” pe bancă.

La un pas de a fi prinsă de FCSB, campioana României a profitat până la urmă de pasul greşit făcut de roş-albaştri cu Voluntari şi a pus mâinile pe titlu înaintea ultimei etape.

Aşadar, ca o ”aroganţă”, era anunţat că CFR Cluj va merge fără jucătorii de bază la meciul cu FCSB şi fără Dan Petrescu.

Marius Bilaşco, oficialul campioanei, a clarificat situaţia lotului şi a discutat şi despre posibila absenţă a ”Bursucului” de pe bancă.

Bilaşco a dezvăluit că Petrescu nu era încă decis dacă să facă deplasarea sau nu, dar a sugerat că acesta ar putea absenta pentru că nu se simte bine.

Va fi prezent sau nu Dan Petrescu la meciul cu FCSB?

El e la Bucureşti acum, cu echipa. Are şi familia (n.r. la Bucureşti), vrea să se ducă să stea şi cu familia. Vrea să se detaşeze în următoarea... cât o să poată, că nu e...

Pentru noi începe poate cea mai grea perioadă din an. (n.r. vine la meciul cu FCSB?) Asta nu ştiu să îţi spun. El probabil va spune dacă vine sau nu.

Mi-a zis şi mie că se gândeşte să vină, e şi într-o stare de oboseală mare, mi-a zis că n-a mai... a avut foarte multe interviuri, a avut antrenamente cu echipa, au fost multe nopţi nedormite.

Mi-a zis că era foarte epuizat. (n.r. ai văzut vreodată un antrenor campion să nu vină la ultima etapă?) N-a fost când am jucat la Craiova, de exemplu. (n.r. aia pe covid) Tot acelaşi lucru, sănătate, covid.

(n.r. dacă nu se simte bine, e normal să nu vină) Da, vă spun sincer că el e clar epuizat, azi dimineaţa am schimbat câteva cuvinte şi chiar era dărâmat. Voce nu are”, a declarat Marius Bilaşco, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare