Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, indecis dacă va sta pe bancă la meciul cu FCSB: ”Cred că nu-s obişnuit cu nopţile pierdute petrecând!”

Dan Petrescu, indecis dacă va sta pe bancă la meciul cu FCSB: ”Cred că nu-s obişnuit cu nopţile pierdute petrecând!”

CFR Cluj

Comentarii

FCSB şi CFR vor juca, duminică, de la ora 21:30, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format video-text, pe orangesport.ro.

Meciul va avea loc la Buzău, iar Dan Petrescu a anunţat la conferinţa de presă premergătoare partidei că nu este sigur dacă va face deplasare pentru partidă. Tehnicianul ”feroviarilor” a dezvăluit că se simte foarte obosit după ce a pierdut mai multe nopţi petrecând. 

Dan Petrescu speră să se refacă după ce a sărbătorit titlul câştigat, pentru a fi alături de jucătorii lui la ultimul meci din actualul sezon. 

”Mi-aş dori să fiu pe bancă la meci, dar deocamdată mă simt foarte rău. Dacă sănătatea e bună, cred că voi merge. Dacă nu, nu cred că are rost. Sunt foarte obosit, dar şi foarte bolnav. Cred că nu-s obişnuit cu nopţile pierdute petrecând. Am pierdut vreo două nopţi, nu e uşor. Am un virus la gât, dar sper să mă fac bine pentru duminică”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă. 

Dan Petrescu, replică acidă după ce a cucerit al patrulea titlu cu CFR Cluj

”S-a întrecut măsura, am fost criticat. Mi-am făcut datoria faţă de ţară ca jucător, am scos lumea pe străzi, am jucat la Chelsea.Ca antrenor, pe unde am fost mi-am făcut datoria, dar niciodată nu am fost apreciat la adevărat mea valoare.

E normal să fii criticat, dar la mine s-a depăşit limita. Au fost foarte mulţi oameni pe care i-am ajutat, dar acum mă critică. Am început să primesc sfaturi de la antrenori care n-au făcut nimic în Liga 1 şi asta m-a deranjat. Până la urmă, am câştigat iar campionatul.

Parcă anul acesta am fost mai mult apreciat la Cluj. Nu ar fi corect să dispară criticile, dar să fie constructive. Nu trebuie să jigneşti omul, echipa, că joacă nu ştiu ce fotbal”, a declarat Dan Petrescu, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare