Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sepsi a prezentat primul transfer pentru noul sezon! Fotbalistul a refuzat-o pe Farul şi a semnat cu deţinătoarea Cupei României

OFICIAL | Sepsi a prezentat primul transfer pentru noul sezon! Fotbalistul a refuzat-o pe Farul şi a semnat cu deţinătoarea Cupei României

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Imediat după câştigarea Cupei României, Sepsi Sf Gheorghe a anunţat oficial primul jucător adus înaintea noului sezon.

Sepsi a reuşit cea mai mare performanţa din scurta sa istorie, de doar 11 ani, câştigând Cupa României împotriva lui FC Voluntari, scor 2-1.

Covăsnenii au reuşit astfel să îşi treacă în cont primul trofeu din istorie, în detrimentul revelaţiei actualului sezon al Ligii 1.

Misiunea echipei pregătite de Cristiano Bergodi a fost puţin uşurată de faptul că FC Voluntari a avut o listă de absenţe importante.

Trei jucători care ar fi putut fi titulari erau indisponibili. Dacă Ulrich Meleke şi Constantin Budescu au absentat din primul 11 din pricina accidentărilor, Ion Gheorghe a avut alt motiv pentru care nu a jucat.

Cel mai valoros fotbalist din lotul lui FC Voluntari a semnat cu Sepsi, lucru care era cunoscut şi înaintea meciului, motiv pentru care Liviu Ciobotariu a decis să nu îl ”expună”.

Sepsi a prezentat primul transfer pentru noul sezon

Avem un singur jucător indisponibil, Ion Gheorghe, care a semnat cu Sepsi. Am avut o discuţie cu el, n-am vrut să-l expun.

Era foarte greu şi pentru el şi pentru mine, se putea întâmpla orice. Dacă n-am fi jucat finala cu Sepsi, 100% îl luam în calcul.

Îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru echipa noastră, ne-a ajutat în multe meciuri, a fost decisiv”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În ziua de după finală, Sepsi a anunţat oficial transferul lui Gheorghe, care ar fi fost dorit şi de Farul, dar l-ar fi refuzat pe Hagi din pricina discrepanţei salariale dintre cele două oferte.

Sepsi OSK are un nou mijlocaş.

Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocaşului Ion Gheorghe, care ultima oară a jucat la FC Voluntari, dar a mai evoluat în carieră şi la FC Dinamo.

Jucătorul, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru.

Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată în postarea clubului covăsnean.

Afla mai multe despre: ion gheorghe 

viewscnt
Articole similare