Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a păţit Cristi Costin după ce a marcat golul care a scos-o pe FCSB din lupta pentru titlu: ”Nu vrei să ştii” | VIDEO

Ce a păţit Cristi Costin după ce a marcat golul care a scos-o pe FCSB din lupta pentru titlu: ”Nu vrei să ştii” | VIDEO

FC Voluntari

Comentarii

Golul dramatic marcat de Cristi Costin în minutul 88 al partidei cu FCSB a fost cel care a stabilit în final soarta campionatului. Reuşita fotbalistului lui Voluntari a asigurat că dacă CFR trece de Craiova, ceea ce a şi făcut, va pune mâinile pe titlu.

”Finala” anunţată între FCSB şi CFR Cluj, care avea să decidă unde va merge titlul, a fost ”anulată” de Cristi Costin, în minutul 88 al partidei împotriva roş-albaştilor.

Fotbalistul lui FC Voluntari a marcat dintr-o poziţie suspectă de offside şi a asigurat un punct pentru formaţia sa, care avea să fie mai de ajutor CFR-ului decât Voluntariului.

În urma reuşitei sale, Costin a dezvăluit că a fost asaltat cu mesaje negative pe reţelele de socializare, deşi a dat de înţeles că nu a fost prea deranjat.

Răspunzând nenumăratelor mesaje ”de dragoste” primite, fotbalistul ilfovean a transmis că doar îşi făcea datoria.

Ce a păţit Cristi Costin după ce a marcat golul care a scos-o pe FCSB din lupta pentru titlu

Ne aşteaptă ultimul joc din acest campionat, joc care pentru noi contează pentru locul patru şi cu un joc bun putem obţine un rezultat pozitiv şi locul patru.

Un punct, asta înseamnă rezultatul pozitiv pentru noi. (n.r. câţi ptieteni ţi-ai supărat cu golul contra FCSB?) Nu cred că mi-am supărat prietenii, dacă sunt prieteni adevăraţi, nu se supără.

Nu cred că titlul s-a pierdut cu acel gol sau în acel moment. Poate lumea a uitat începutul lor de campionat sau alte rezultate, nu cred că s-a pierdut în acel moment.

(n.r. pentru tine e cel mai important gol acela?) Nu, e un gol ca oricare altul, nu e nimic pentru mine. (n.r. cum îşi poţi reveni după pierderea unui trofeu?) Nu ne-a căzut bine, dar nu avem ce să facem.

Viaţa merge înainte, alţii au pierdut trofee mult mai importante, au ratat penalty-uri în finale mult mai importante şi cum să ne revenim? Prin antrenament şi voie bună.

(n.r. voie bună din partea cui?) Din partea tuturor. (n.r. cum au sunat mesajele prietenilor tăi?) Nu vrei să ştii. Sunt, dar nu sunt de la prietenii mei, am primit mesaje 'de dragoste', dar nu de la prieteni, de la fel şi fel de persoane.

Nu ameninţări, dar să am 'un viitor bun', chestii de genul. N-am nimic să le transmit, doar că mi-am făcut treaba”, a declarat Crsiti Costin.

Afla mai multe despre: cristi costin 

viewscnt
Articole similare