Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat ce antrenor va sta pe banca tehnică a FCSB-ului sezonul viitor: ”E campion”

Gigi Becali a anunţat ce antrenor va sta pe banca tehnică a FCSB-ului sezonul viitor: ”E campion”

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat titlul pentru un al şaptelea sezon la rând, CFR trecându-şi în cont al cincilea triumf consecutiv în Liga 1. Contractul lui Toni Petrea este pe punctul de a expira, iar Gigi Becali a anunţat pe ce antrenor va miza sezonul viitor.

După ce a câştigat campionatul în trei sezoane consecutive, între 2013 şi 2015, FCSB nu a mai reuşit să se claseze niciodată pe primul loc de atunci.

Viitorul, actuala Farul, Astra şi CFR au cucerit titlurile din următorii şapte ani, iar Gigi Becali şi roş-albaştrii săi încă visează la un prim triumf după o lungă ”secetă”.

În actuala stagiune, FCSB s-a apropiat mai mult de titlu decât în oricare dintre precedentele sezoane, avându-şi soarta în propriile mâini înaintae returului play-off-ului.

Misiunea roş-albaştrilor era ”simplă”: dacă reuşeau să câştige fiecare meci rămas, aveau să cucerească, în sfârşit, din nou campionatul.

Elevii lui Toni Petrea au trecut cu uşurinţă de Argeş şi Farul, înainte de a da lovitura în ultimele minute împotriva Universităţii Craiova.

Cu două etape rămase, FCSB trebuia doar să o învingă pe FC Voluntari pentru a programa ”finala” campionatului cu CFR, dar ce s-a întâmplat a intrat deja în istorie.

Un gol venit în ultimele minute din partea lui Cristi Costin, aflat într-o poziţie suspectă de offside, le-a frânt inimile suporterilor roş-albaştri.

Gigi Becali a anunţat ce antrenor va sta pe banca tehnică a FCSB-ului sezonul viitor

CFR Cluj a trecut de Craiova următoarea zi şi a reuşit astfel să cucerească titlul pentru al cincilea sezon la rând, patru dintre trofee fiind aduse de Dan Petrescu.

Totuşi, cei de la FCSB au acuzat vehement arbitrajul, iar Gigi Becali încă îşi consideră echipa campioană onorifică din această cauză.

Aşadar, deşi a ratat obiectivul, Gigi Becali este decis să îi prelungească înţelegerea lui Toni Petrea, numindu-l pe acesta ”campion”.

Păi dacă omul e campion? El poate să zică <<Băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion!>> Nu am cum să nu îl semnez pentru că el e campion!

I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare