Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la CFR! Dan Petrescu i-a anunţat plecarea, dar fotbalistul e interesat să rămână: ”O să am o discuţie cu conducerea” | VIDEO

Răsturnare de situaţie la CFR! Dan Petrescu i-a anunţat plecarea, dar fotbalistul e interesat să rămână: ”O să am o discuţie cu conducerea” | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut ultimul meci din acest sezon, scor 1-3, împotriva rivalei FCSB, după ce a folosit aproape exclusiv rezerve împotriva vicecampioanei. Pe lângă mai mulţi jucători de bază, nici Dan Petrescu nu a fost la meci, pe motiv că nu se simţea bine.

CFR Cluj a reuşit să cucerească al cincilea titlu consecutiv în penultima etapă a sezonului, motiv pentru care a trimis rezervele la meciul cu FCSB, care se anunţa ”finala” campionatului.

Nici Dan Petrescu nu a fost prezent la meci, iar în teren s-au aflat jucători precum Florin Ştefan, Krisitian Dimitrov sau Rareş Bălan, care au cumulat, împreună, până la meciul cu FCSB, doar şapte apariţii în Liga 1 în acest sezon.

Printre oamenii ”uitaţi” din Gruia se numără şi Ovidiu Hoban, om de bază al lui Petrescu în mandatele anterioare, dar al cărui contract expiră la finalul actualii stagiuni.

Deşi ”Bursucul” i-a anunţat plecarea, Hoban a dezvăluit că ar fi interesat să mai continue la club şi a afirmat că va discuta cu conducerea.

Răsturnare de situaţie la CFR

Sentiment plăcut, pentru a juca din nou. Din păcate am pierdut şi nu mă satisface acest lucru. (n.r. ai făcut un meci bun, ca de rămas bun) Probabil, să zicem că poate e de rămas bun.

Încă nu ştiu sigur dacă e de rămas bun. Încă nu ştiu, deocamdată sunt prea supărat ca să mă gândesc la acest lucru, pentru că acum am pierdut.

O să am o discuţie cu conducerea, cu Mister şi vedem după aceea. (n.r. ce te face să joci în continuare?) Plăcerea de a juca, altfel eram de mult lăsat.

Azi, din punctul meu de vedere, m-am bucurat că am jucat. Îmi pare rău că am pierdut, deşi cred că, poate puţin, nemeritat. Dar asta e, se joacă pe goluri, ei au marcat, noi mai puţin şi asta este.

(n.r. te aşteptai să joci mai mult în acest sezon?) Oricine îşi doreşte să joace, oricum mă bucur, cât de cât, am adus şi eu un aport la acest titlu, mă bucur că suntem din nou campioni şi asta e cel mai important lucru.

(n.r. există vreun mod de a o opri pe CFR din a câştiga trofee?) Dacă mă întrebi pe mine, eu cred că nu.

Cred că suntem un grup foarte bun, cred că an de an ne vom bate la trofee. Cred că toate lumea îşi doreşte un parcurs în Europa, e dificil, nu imposibil”, a declarat Ovidiu Hoban.

Afla mai multe despre: ovidiu hoban 

viewscnt
Articole similare