Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu uită şi nu iartă: ”Vreau să cadă cu polonezii, să iasă din prima”. Izbucnirea patronului de la FCSB la adresa CFR-ului

Gigi Becali nu uită şi nu iartă: ”Vreau să cadă cu polonezii, să iasă din prima”. Izbucnirea patronului de la FCSB la adresa CFR-ului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după victoria FCSB-ului în faţa celor de la CFR Cluj, scor 3-1.

În ultima etapă a Ligii 1, FCSB a câştigat cu CFR Cluj, dar formaţia din Gruia a cucerit titlul naţional, pentru a cincea oară consecutiv.

În schimb, sub comanda lui Toni Petrea, FCSB termină pentru a doua oară la rând pe locul secund, în ambele cazuri în spatele ardelenilor.

Gigi Becali nu uită şi nu iartă: ”Vreau să cadă cu polonezii, să iasă din prima”. Răbufnirea patronului de la FCSB la adresa CFR-ului

Gigi Becali a comentat şi el meciul de la Buzău şi a tras concluziile unui nou sezon în care FCSB încheie în spatele campioanei CFR.

Patronul vicecampioanei României a răbufnit la adresa grupării din Gruia, acuzând arbitrajul, şi le doreşte campionilor să cadă cu polonezii de la Lech Poznan în primul tur din preliminariile Ligii Campionilor, pentru a fi eliminaţi cât mai repede din competiţie.

”A fost offside în minutul 87? A dat gol din offside CFR? Nu mai bag aia... probabil mai primeau o pasă, sau dădeau pe lângă ea. S-a nimerit Mateiu să dea gol. Bine, glumesc acum, să nu se supere Reghe. Nu zic că a făcut blat Craiova, dar parcă nu voia să dea gol, parcă nu le convenea. Avem un punct peste ei şi suntem campioni. Eu exclud minciuna şi hoţia. 

Acum aştept să văd cununa pe care nu o vor primi ei. Adică să cadă cu polonezii (n.r. Lech Poznan), să iasă din prima. În loc să fie coroana pe capul nostru, e la ei. Cum să-i zic eu lui Petrea că nu a câştigat campionatul? Uite, mă, offside. 

Dacă se arbitra corect... am avut 11 metri şi cu Voluntari, la Tănase. A pus Camora mâna pe minge ca la handbal şi nu a dat 11 metri. A dat la Miron, care a dat cu capul. Trebuia să dea capul la o parte să dea gol CFR.

Sunt mai multe lucruri. Nu mai vreau să le zic acum. Aşa cum au fost toţi împotriva mea, aşa vreau ca Domnul să fie cu mine”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare