Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu au câştigat campionatul, ei au furat campionatul”. Gigi Becali dă de pământ cu trofeul CFR-ului. La ce concluzie a ajuns chiar la o zi după ce aceştia au fost încununaţi campioni

”Nu au câştigat campionatul, ei au furat campionatul”. Gigi Becali dă de pământ cu trofeul CFR-ului. La ce concluzie a ajuns chiar la o zi după ce aceştia au fost încununaţi campioni

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat campionatul, pentru a 5-a oară consecutiv în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Din nou, derby-ul cu FCSB, care putea fi finala sezonului, nu avea miză.

”Nu au câştigat campionatul, ei au furat campionatul”. Gigi Becali dă de pământ cu trofeul CFR-ului. Concluzia la care a ajuns: ”A fost hoţie” 

CFR Cluj s-a impus în partida cu Universitatea Craiova din etapa a noua din play-off-ul Ligii 1 cu scorul de 2-1 şi a devenit matematic câştigătoarea titlului.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, s-a dezlănţuit chiar la o zi după ce clujenii au fost numiţi, din nou, campioni în Liga I.

”N-am avut emoţii la meciul CFR-ului, nu mai eram la mâna noastră, aşa că nu prea m-a interesat. Am avut aşteptări din partea Craiovei, dar când am văzut şi golurile... A fost şi golul din offside, a fost offside mare, adică n-am ce să mai zic.

Au câştigat ei campionatul? Ei au câştigat campionatul prin hoţie, au fost două offside-uri mari. Nu au câştigat prin merit, a fost campionat câştigat cu două offside-uri şi cu un gol pus pe tavă. Nu au câştigat campionatul, ei au furat campionatul.

E minciună ce spune Balaj, noi nu am fost mai avantajaţi decât CFR. Toată viaţa ei a fost avantajată CFR de arbitraje. CFR a fost cea mai puternică din România, dar acum nu mai e. Nu mai are putere fotbalistică. Drept dovadă, am fost la un milimetru să jucăm cu ei finala. CFR a fost puternică, dar acum nu mai e puternică”, a declarat Gigi Becali la PRO X. 

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a făcut egal, sâmbătă, cu FC Voluntari, are 53 de puncte şi nu mai are şanse la titlu.

Pentru formaţia din Cluj este al cincilea titlu de campioană pe care îl obţine avându-l ca antrenor pe Dan Petrescu.

CFR Cluj a mai câştigat campionatul României în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021. Pentru fotbalul românesc din ultimele două decenii cele cinci titluri consecutive reprezintă o performanţă unică.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare