Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visul interzis al lui Gigi Becali! Jucătorul pe care l-ar ”fura” de la o echipă din Liga 1: ”Singurul care s-ar potrivi jocului nostru ar fi el”

Visul interzis al lui Gigi Becali! Jucătorul pe care l-ar ”fura” de la o echipă din Liga 1: ”Singurul care s-ar potrivi jocului nostru ar fi el”

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat campionatul pentru al şaptelea sezon la rând, deşi s-a apropiat mult mai mult decât în precedentele stagiuni de a cuceri din nou trofeul. Printre marile probleme ale echipei în acest sezon a fost lipsa unui atacant de top, care să aducă puncte echipei chiar şi când aceasta nu evoluează pe cât de bine poate.

Înaintea acestui sezon, Gigi Becali a realizat că nu mai doreşte ca Florin Tănase să fie folosit atacant, ca în precedenta stagiune, ci să îl readucă pe acesta pe postul de inter.

Aşadar, primul post aflat pe lista de transferuri a latifundiarului a fost cel de vârf, iar FCSB nu a adus un singur jucător sau doi pentru acesta, ci trei.

Andrei Dumiter, Ivan Mamut şi Claudiu Keşeru au făcut pasul către formaţia roş-albastră, dar interesant este că niciunul dintre aceştia nu a fost atacantul cu cele mai multe goluri marcate pentru FCSB în acest sezon.

Această distincţie i-a aparţinut lui Ianis Stoica, fotbalistul crescut de FCSB, care a fost promovat la prima echipă în acest sezon, deşi debutase deja la seniori pe când avea 14 ani, în Cupa României.

Fotbalistul de doar 19 ani a reuşit să marcheze nouă goluri în acest sezon, pe locul trei în lista golgheterilor FCSB-ului, doar în urma lui Florin Tănase şi Tavi Popescu.

Visul interzis al lui Gigi Becali

Aşadar, Gigi Becali a identificat, din nou, postul de atacant ca fiind unul cu probleme la FCSB şi a pus ochii pe un jucător pe care i-ar plăcea să îl transfere, dar nu ştie dacă poate.

Visul interzis al latifundiarului este Jefte Betancor, atacantul adus de Gică Hagi de la Voluntari în vară, care a condus topul golgheterilor din Liga 1 tot sezonul, până când a fost întrecut de Florin Tănase pe final.

Lui Becali i-ar plăcea să îl transfere pe spaniol la FCSB, dar recunoaşte că ”Regele” ar putea dori o sumă semnificativă pentru acesta.

”(n.r. nu vă place niciun atacant din România?) N-am găsit. Nu ştiu. Singurul care s-ar potrivi pe jocul nostru ar fi Jefte Betancor, dar Gică cere milioane de euro pe el.

Eu nu mă uit decât la echipele mari, CFR Cluj, Craiova... dacă îl vedeam (n.r. la Voluntari), îl luam cu siguranţă”, a mai spus Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: jefte betancor 

viewscnt
Articole similare