Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN de ultimă oră la FCSB. Becali şi-a găsit "goleador" şi a pus banii pe masă. Oferta surprinzătoare pregătită de roş-albaştri

TUN de ultimă oră la FCSB. Becali şi-a găsit "goleador" şi a pus banii pe masă. Oferta surprinzătoare pregătită de roş-albaştrigalerie foto

FCSB

Comentarii

În căutarea unui atacant, Gigi Becali s-a interesat de jucătorul care s-a dovedit a fi al doilea cel mai bun marcator în Liga 1 în 2022

FCSB a reuşit în actuala stagiune să se apropie mai mult de titlu decât o făcuse în ultimele sezoane, fiind la un pas de stabili o ”finală” în ultima etapă, împotriva CFR-ului.

Din păcate pentru roş-albaştri însă, elevii lui Toni Petrea s-au împiedicat de ultimul ”jalon”, FC Voluntari, şi le-au permis clujenilor să cucerească un al cincilea titlu consecutiv.

FCSB a avut parte de un sezon destul de inconsecvent: roş-albaştri au început dezastruos stagiunea, apoi şi-au revenit, relativ, după venirea lui Edi Iordănescu, în timp ce în al doilea mandat al lui Petrea au avut fluctuaţii de formă.

După un final de sezon regular modest, care i-a depărtat la 14 puncte de CFR, elevii lui Toni Petrea au reuşit un play-off de senzaţie, până în penultima etapă.

Una dintre problemele FCSB-ului în actuala stagiune a fost lipsa unui atacant de calitate.

Claudiu Keşeru, un veritabil număr nouă, a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali, iar niciunul dintre Ianis Stoica, Andrei Dumiter sau Ivan Mamut nu a putut să îşi adjudece locul de titluar.

Al treila cel mai bun marcator din Liga 1 în 2022, pe lista lui Gigi Becali

Chiar şi Florinel Coman şi Florin Tănase au fost utilizaţi pe postul de vârf, motiv pentru care Gigi Becali a decis că are nevoie de un atacant, care să conducă echipa din prima linie.

Pe lista latifundiarului a apărut Andrea Compagno, al treilea cel mai bun marcator din Liga 1 în 2022, cu 10 reuşite, doar în urma lui Gabriel Debeljuh, cu 12 şi Florin Tănase, cu 11.

Totuşi, italianul nu va face pasul la FCSB, după ce Adrian Mititelu i-a prelungit contractul, iar Compagno a decis că este dornic să continue în Bănie.

Andrea a dorit să rămână la Craiova şi a fost fericit când Adrian Mititelu a decis să îi activeze clauza de prelungire a contractului.

Dacă nu i-o activa, să ştiţi că el nu ducea lipsă de oferte. Dar s-a simţit foarte bine în Bănie şi s-a ataşat mult de fanii acestei echipe.

De el s-a interesat şi echipa lui Gigi Becali, FCSB. Agentul lui Andrea ştie mai multe detalii.

O a doua echipă care s-a interesat de Andrea a fost Petrolul Ploieşti!”, susţine Prosport.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare