Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, lovitură dureroasă pentru Hagi! Fotbalistul Farului ajunge la FCSB: ”Nici să mă baţi”

Becali, lovitură dureroasă pentru Hagi! Fotbalistul Farului ajunge la FCSB: ”Nici să mă baţi”galerie foto

FCSB

Comentarii

Una dintre mutările pe care le va face FCSB în această vară, confirmată de MM Stoica şi Gigi Becali, este o lovitură dureroasă pentru Gică Hagi, care nu este de acord cu planul pus la cale de conducerea formaţiei din Berceni.

Dacă ruta Botoşani - FCSB a devenit mai proeminentă în ultimii ani, graţie relaţiei bune dintre Gigi Becali şi Valeriu Iftime, ruta Viitorul - FCSB era mai parcursă în trecut.

Gică Hagi creştea jucători, îi aducea uşor, uşor la nivelul primei echipe şi îi transforme apoi în staruri ale Ligii 1, înainte ca aceştia să facă pasul la trupa lui Gigi Becali.

Florin Tănase, Florinel Coman sau Gabi Iancu sunt cei mai promiţători jucători care au făcut pasul de pe litoral la Capitală şi se poate argumenta că niciunul dintre aceştia nu şi-a atins realul potenţial la FCSB.

Doar actualul căpitan al trupei roş-albastră poate spune că i-a dat lui Becali motive să nu regrete suma plătită pe transferul său, dintre jucătorii aduşi de la actuala Farul.

Un alt exemplu este Dragoş Nedelcu, unul dintre cei mai valoroşi închizători din Liga 1 în perioada Viitorul, transformat în fundaş central de FCSB.

Gigi Becali, lovitură dureroasă pentru Gică Hagi

În prezent, internaţionalul român este împrumutat la trupa lui Hagi, dar va reveni în vară la FCSB, unde va evolua ca stopper, a dezvăluit MM Stoica.

Mutarea este o lovitură dureroasă pentru Hagi, care şi-ar fi dorit să îl păstreze pe Nedelcu pentru a îl folosi pe postul de închizător, spunând în urmă cu trei luni că acesta nu este în niciun caz apărător.

Nedelcu a încercat. N-avem de ce să punem presiune pe Nedelcu şi pe Iancu. Ei au lipsă de meciuri, n-au ritmul jocului şi s-a văzut, dar voinţă, dorinţă şi calitate tehnică au.

Nede a stat bine, e închizător bun, are pasă bună, are construcţie bună, stă bine în teren. E mijlocaş, niciodată fundaş! Eu nu-l bag fundaş nici dacă mă baţi.

Manea e fundaş central, din punctul meu de vedere. Aşa au crescut, eu îi cunosc bine.

Nedelcu e mijlocaş central toată ziua şi poate cel mai bun din România, se bate cu Tudor Băluţă”, spunea Gică Hagi în februarie.

Afla mai multe despre: dragoş nedelcu 

viewscnt
Articole similare