Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, TUN pe piaţa transferurilor! Fotbalistul de 2 milioane de euro, aşteptat să semneze

Gică Hagi, TUN pe piaţa transferurilor! Fotbalistul de 2 milioane de euro, aşteptat să semneze

Farul

Comentarii

Farul, echipa lui Gică Hagi, poate da lovitura pe piaţa transferurilor şi să transfere un fotbalist pe care l-a vândut cu două milioane de euro. Dragoş Nedelcu (25 de ani), împrumutat de FCSB la Farul - de unde a fost cumpărat în 2017, este dorit în continuare de echipa lui Gică Hagi, care poate da un tun pe piaţa transferurilor.

Gică Hagi vrea să dea un tun pe piaţa transferurilor şi să transfere "la reducere" un fotbalist pe care l-a vândut cu 2 milioane de euro. În vara lui 2017, FCSB l-a cumpărat pe Dragoş Nedelcu cu 2 milioane de euro de la echipa lui Gică Hagi.

Gică Hagi, TUN pe piaţa transferurilor! Fotbalistul de 2 milioane de euro, aşteptat să semneze

Căzut repede în dizgraţia lui Gigi Becali, Nedelcu a ajuns sub formă de împrumut înapoi la Constanţa, în ianuarie 2022. "Regele" crede foarte tare în Dragoş Nedelcu, fotbalist pe care e gata să-l răscumpere de la FCSB, în mod cert pentru o sumă mult mai mică de bani decât cea încasată.

Ciprian Marica, unul dintre acţionarii de la Farul, a dezvăluit că Dragoş Nedelcu poate fi cumpărat definitiv de la FCSB dacă "ne înţelegem la o sumă". Gică Hagi şi Gigi Becali sunt gata să se aşeze la masa tratativelor, având în vedere că Becali nu-l mai vrea pe Nedelcu la echipă.

”Este împrumutat, a fost o situaţie pe care Gică o cunoaşte mai bine şi ar prefera el să o explice. A fost alegerea lui în totalitate. Crede în Nedelcu şi consideră că ne poate ajuta. Există şi nişte clauze acolo, aşa că poate fi cumpărat.

Ne putem înţelege la o sumă. Dacă ar exista o sumă clară şi am putea beneficia de ea, putem discuta”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

De la revenirea la Farul, Dragoş Nedelcu a jucat 628 de minute în tricoul echipei lui Gică Hagi, în 10 meciuri, pentru care de două ori.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Dragoş Nedelcu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gica hagi tun pe piata transferurilorgica hagi transfergica hagi transfer dragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare