Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu beneficiază de toată încrederea celor de la FCSB! ”Nimeni nu se poate compara cu el! Eu îl văd titular la echipele astea mari!” EXCLUSIV

Octavian Popescu beneficiază de toată încrederea celor de la FCSB! ”Nimeni nu se poate compara cu el! Eu îl văd titular la echipele astea mari!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit la Orange Sport despre Octavian Popescu.

Octavian Popescu s-a impus rapid în echipa FCSB-ului, încă de la primele meciuri jucate, la începutul sezonului trecut, iar acum mijlocaşul de 19 ani a devenit cel mai important jucător din lotul lui Toni Petrea. După evoluţiile foarte bune reuşite în stagiunea trecută, Octavian Popescu a continuat să impresioneze şi în actualul sezon.

În acest sezon, fostul jucător al Craiovei are 8 goluri şi 4 pase decisive, iar Gigi Becali speră să încaseze milioane de euro în schimbul său. Latifundiarul din Pipera declara că echipele ar trebui să se grăbească cu ofertele, deoarece, odată cu trecerea timpului, preţul lui va creşte. 

La fel ca Gigi Becali, MM Stoica are toată încrederea în tânărul jucător de la FCSB şi consideră că nimeni din Liga 1 nu se poate compara cu Octavian Popescu. De asemenea, managerul general de la FCSB crede că internaţionalul român poate juca titular la una dintre echipele mari ale Europei. 

”Nimeni nu se poate compara cu el! Eu îl văd titular la echipele astea mari!”

”Octavian e altceva. Nimeni nu se poate compara cu Octavian pentru că are nişte calităţi pe care nu le găseşti la ceilalţi jucători şi le are pe toate.

Dacă ar fi la City, ar fi mai bine să plece pentru el. Dacă ar fi la Barcelona, ar fi mai bine să plece pentru el. Dacă ar fi la Trabzonspor, nu. Eu îl văd pe Octavian Popescu jucând oricând titular la echipele astea mari”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

  • 3 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-mm stoica 

viewscnt
Articole similare