Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ilie Poenaru a preluat o nouă echipă din Liga 1. A semnat pe un an şi are un obiectiv ambiţios: "Sunt onorat"

OFICIAL | Ilie Poenaru a preluat o nouă echipă din Liga 1. A semnat pe un an şi are un obiectiv ambiţios: "Sunt onorat"

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru (45 de ani) a preluat-o pe UTA Arad. Clubul a anunţat oficial numirea antrenorului, după ce Ionuţ Badea a fost îndepărtat de la echipă.

UTA Arad e pe punctul a porni un proiect interesant şi, înainte să-şi schimbe acţionariatul, şi-a schimbat antrenorul. Ilie Poenaru a fost instalat ca antrenor principal la Arad, unde l-a înlocuit pe Ionuţ Badea.

OFICIAL | Ilie Poenaru a preluat o nouă echipă din Liga 1. A semnat pe un an şi are un obiectiv ambiţios: "Sunt onorat"

UTA a anunţat, luni, numirea lui Ilie Poenaru ca antrenor principal al echipei, al treilea tehnician al arădenilor după promovarea în Liga 1. Laszlo Balint şi Ionuţ Badea au condus echipa, iar acum a venit rândul lui Ilie Poenaru. Antrenorul care a făcut performanţă la Academica Clinceni a semanat pe un sezon.

"Iie Poenaru este noul antrenor al echipei UTA. Antrenorul în vârsta de 45 de ani va conduce echipa noastră în sezonul 2022/2023. "Avem plăcerea de a vă prezenta noul antrenor al echipei noastre, Ilie Poenaru. Îi urăm bun venit în clubul nostru şi ne bucurăm că a ales UTA.", a fost scurta prezentare pe care managerul general al clubului, Attila Brosovszki i-a făcut tehnicianului bucureştean", se arată în comunicatul UTA-ei.

Ilie Poenaru le-a mai antrenat în carieră pe Academica Clinceni, Gaz Metan, FC Voluntari şi Dinamo U19. Antrenorul a oferit şi o reacţie la numirea sa la UTA.

"Sunt onorat să fiu aici. Au fost foarte oportunităţi şi foarte multe oferte pe care le-am avut, însă ce se întâmplă în acest moment la Arad m-a făcut să aleg acest club pentru că e un club de tradiţie, un club care ştie ce vrea, e un club foarte bine organizat, un club care din toate punctele de vedere îţi poate oferi tot ce ai nevoie pentru a face performaţă.", au fost primele cuvinte ale lui Ilie Poenaru ca antrenor la UTA.

Proiect ambiţios la UTA. Alături de Ilie Poenaru e aşteptat Ilie Dumitrescu

Conform jurnalistului Vlad Măcicăşan, Ilie Dumitrescu ar urma să ocupe o funcţie de conducere în club şi va avea un mare cuvânt în deciziile importante, precum numirea unui nou antrenor.

Deşi se specula că visează să îl aducă pe Laszlo Boloni pe bancă, UTA are acum două variante mai realiste: revenirea lui Laszlo Balint sau aducerea lui Ilie Poenaru.

”Din sursele noastre, Ionuţ Badea nu va mai fi antrenorul celor de la UTA, chiar îmi transmit colegii. Se va schimba acţionariatul, va veni altcineva la şefia echipei.

Ilie Dumitrescu va fi în conducere şi el. Va avea un cuvânt de spus în privinţa noului antrenor. Discuţiile sunt acum cu Balint şi Poenaru, acestea sunt variantele.

Suporterii şi anumite persoane îl vor pe Balint, dar şi Poenaru e o variantă”, a declarat jurnalistul Vlad Măcicăşan, pentru Prima Sport

UTA Arad a încheiat actualul sezon pe poziţia a cincea din play-out, locul 11 la general, şi îşi propune sezonul viitor să prindă play-off-ul din a treia încercare.
 

Afla mai multe despre: uta aradantrenoroficialilie poenaruliga 1 

viewscnt
Articole similare