Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, salariu peste media campionatului! Când semnează cu noua echipă: "Nu e interesat de bani şi nu contăm pe antrenori în vârstă"

Adrian Mutu, salariu peste media campionatului! Când semnează cu noua echipă: "Nu e interesat de bani şi nu contăm pe antrenori în vârstă"
Comentarii

Adrian Mutu a negociat, în aceste zile, cu oficialii lui Kisvarda, pentru a prelua banca tehnică a echipei aflate pe locul secund în prima ligă din Ungaria.

Când semează Adrian Mutu cu Kisvarda şi ce salariu va avea

În weekend-ul trecut, fostul selecţioner al României U21 a luat loc în tribunele stadionului din Kisvarda, la meciul din campionat al clubului la care poate ajunge antrenor. 

"Primul lucru a fost să văd cum este fotbalul din Ungaria. Mă bucur că echipa este pe locul doi şi sunt interesant de acest post. Totul este în regulă aici, condiţiile sunt foarte bune. În ceea ce priveşte oraşul, nu este cel mai mare, dar pentru cei care iubesc oraşul nu contează acest lucru. Sigur că mă văd antrenor aici, altfel n-aş mai fi venit, dar vom vedea ce îmi rezervă viitorul.

Am avut o întâlnire cu directorul sportiv Attila Revesz, am discutat lucruri profesionale, despre cum vedem fotbalul. El şi-a spus opinia, eu i-am explicat cum văd fotbalul, iar acum vom continua discuţiile dacă este enecesar" , a declarat Adrian Mutu, conform site-ului oficial al clubului Kisvarda.

Conform Blikk.hu, directorul sportiv al lui Kisvarda, Attila Revesz, are o părere bună despre Adrian Mutu, pe care-l aşteaptă pe banca tehnică în ianuarie. Finalul de an al echipei va fi coordonat de interimarul Gabor Eros. 

"Vedem fotbalul într-un mod asemănător. A lucrat la echipe bune şi are experienţă internaţională. Acum vom analiza candidaţii şi ne vom decide asupra celui care se aliniază filosofiei clubului. Nu contăm pe antrenori în vârstă. Gândirea lor e greu de schimbat, vrem un antrenor care să se adapteze căii pe care vrem s-o urmăm. Mutu vrea dezvoltare, nu e interesat de bani. Sunt antrenori maghiari mai scumpi", a declarat oficialul lui Kisvarda despre Adrian Mutu. 

Sursa citată anunţă şi salariul pe care ar urma să-l încaseze antrenorul român. Adrian Mutu va câştiga 3 milioane de forinţi lunar (8.200 de euro). Attila Supka, antrenor la Kisvarda în sezonul trecut, câştiga 1.8 milioane de forinţi (4.900 de euro). 

Media salarială a antrenorilor din prima ligă maghiară variază între 2.1 - 2.9 milioane de forinţi. 

Ucraineanul Sergiy Rebrov, fostul antrenor de la Ferencvaros, a fost cel mai bine plătit tehnician, cu 20 de milioane de forinţi lunar (54.000 de euro). 

 

Afla mai multe despre: adrian mutuadrian mutu kisvarda 

viewscnt
Articole similare