Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul lui Dinamo, la un pas de a o alege pe CSA Steaua în detrimentul ”câinilor”: ”Durează foarte mult până îşi dă comandantul acordul”

Fotbalistul lui Dinamo, la un pas de a o alege pe CSA Steaua în detrimentul ”câinilor”: ”Durează foarte mult până îşi dă comandantul acordul”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria sa de 74 de ani, după ce a pierdut barajul de menţinere / promovare, scor 1-3 la general, împotriva lui U Cluj.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria sa la finalul acestui sezon, după ce a pierdut barajul împotriva lui U Cluj.

”Câinii” se zbăteau în subsolul clasamentului de trei sezoane, dar reuşiseră până acum să se menţină, oarecum, pe linia de plutire.

Însă, stagiunea de abia încheiată a fost fatală pentru echipa din Ştefan cel Mare, care s-a bazat pe mai mult de 50 de jucători pe parcursul acestui sezon.

Interesant este că unul dintre puţinii fotbalişti ai lui Dinamo care au fost lăudaţi în acest sezon era la un pas să semneze cu CSA Steaua.

Daniel Opriţa a dezvăluit că ajunsese la un acrod cu Balthazar Pierret, dar procedura internă de la CSA l-a determinat pe francez să semneze cu Dinamo

Am vrut să îl aduc pe Pierret la Steaua! Eu vorbisem de mult cu el, de o lună, dar la noi la club tot că stai, să vedem, că nu ştiu cum facem.

L-am sunat şi el era pe drum să semneze cu Dinamo! Atunci ne-am hotărât şi noi şi făcusem rost de tot ce trebuie. A fost prea târziu pentru că deja se înţelesese cu Dinamo!

E jucătorul pe care îl văzuzem, discutasem şi de bani, tot, şi trebuia să semneze. Îi propusesem un salariu de 3.500 de euro. Mă hotărăsem de mult timp. Mi-a plăcut mult de el. 

Am vorbit cu impresarul lui şi bătusem palma. De la început am vrut să îl iau, dar nu ştiam dacă există posibilitatea să îl plătim.

Eu sunt în discuţii cu mai mulţi jucători străini din România şi din străinătate”, a declarat Daniel Opriţa pentru Fanatik.

Fotbalistul lui Dinamo, la un pas de a o alege pe CSA Steaua în detrimentul ”câinilor”

Impresarul lui Pierret, Mihai Joiţa, a confirmat discuţiile cu Steaua şi a anunţat că nici Pierret, nici conaţionalul Aloe nu vor române la Dinamo.

Joiţa a mai spus că mijlocaşul central are şanse mari să revină în Franţa, fiind dorit în Ligue 2.

”Este foarte adevărat. A fost ofertă, dar nu a fost nimic scris pentru că la ei durează foarte mult până îşi dă acordul comandantul.

Daniel Opriţa l-a dorit foarte mult şi şi-a dat acordul sportiv imediat. Eu bătusem palma cu Daniel. Numai că de la Daniel până la 'Dumnezeu'... nici nu ştii cine decide.

Balthazar nu mai rămâne sub nicio formă la Dinamo! La Dinamo avea 4.000 de euro salariu. Nici Baptiste Aloe. Joacă alţii titulari care au salariu 9.000 de euro şi el are 2.000 de euro!

Balthazar are trei oferte din liga a doua din Franţa. A jucat foarte bine la Dinamo. El trebuia să meargă la Hagi înainte de CSA Steaua, dar nu am putut să îl scot de la club.

Are şanse foarte mari să joace la un club foarte bun din Ligue 2. A fost şi în lotul lui Nice din Ligue 1 şi vorbim de un jucător foarte tânăr care are doar 21 de ani”, a spus Mihai Joiţa, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: balthazar pierret 

viewscnt
Articole similare