Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gigi Becali. FOTO | Cum arată în interior

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gigi Becali. FOTO | Cum arată în interiorgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a achiziţionat anul trecut un hotel care i-a aparţinut lui Ioan Niculae, patronul Astrei. Clădirea se află în staţiunea Venus şi oferă servicii de 5 stele.

În noiembrie 2021, Gigi Becali a plătit 6,8 milioane de euro pentru un hotel care i-a aparţinut lui Ioan Niculae şi care fusese scos la licitaţie încă din 2019.

Patronul FCSB a delegat-o pe fiica cea mare a sa, Teodora Becali, care, împreună cu soţul său - Mihai Mincu - au decis să-l renoveze înainte de sezonul estival.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gigi Becali

Hotelul Inter a fost cumpărat în 2013 de Ioan Niculae, care atunci a investit în renovare nu mai puţin de 10 milioane de euro. Clădirea a fost scoasă însă la licitaţie în 2019 şi a fost evaluată la 8,94 milioane de euro.

Gigi Becali a profitat de ocazie şi a reuşit un adevărat chilipir, plâtind 6,8 milioane de euro, în noiembrie 2021.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU HOTELUL LUI GIGI BECALI!

”L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la puşcărie şi să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înţeleg cu el, dacă îmi dă banii să şi câştig ceva, i-l dau înapoi omului”, a comentat Gigi Becali această achiziţie, într-o declaraţie făcută pentru economica.net.

Gigi Becali a decis astfel să cedeze administrarea hotelului către Teodora Becali şi Mihai Mincu, fiica şi ginerele patronului FCSB. Cei doi au decis să-l bage în renovare, în ciuda investiţiilor uriaşe făcute de Ioan Niculae în 2013.

Hotelul lui Gigi Becali va fi inaugurat în luna iunie a acestui an, are 5 stele şi, potrivit România TV, cea mai ieftină cameră costă 200 de euro pe noapte. Este vorba despre o cameră pentru două persoane.

Tarifele cresc în funcţie de preferinţele pe care le au doritorii. Hotelul lui Gigi Becali are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele şi 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family şi 12 apartamente.

Program complet Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 şi Orange Sport 4

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare