adplus-dvertising
You are here:

Reacţia lui Becali după ce i-a fost acceptată oferta de 6,8 milioane de euro: ”L-am luat pentru că era omul la puşcărie”

Reacţia lui Becali după ce i-a fost acceptată oferta de 6,8 milioane de euro: ”L-am luat pentru că era omul la puşcărie”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut o ofertă de 6,8 milioane de euro şi i-a fost acceptată.

Patronul FCSB a început din nou să fie interesat de fotbal şi l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru jocul echipei, deşi acesta are 7 victorii consecutive şi un egal.

În paralel, Gigi Becali este foarte activ şi în lumea afacerilor. Recent, patronul FCSB a făcut o ofertă de 6,8 milioane de euro, care i-a fost acceptată.

Oferta de 6,8 milioane de euro făcută de Gigi Becali a fost acceptată

Ultimele luni au fost foarte intense pentru Gigi Becali. Fostul europarlamentar a fost ţinut departe de treburile FCSB-ului, prin înţelegerea făcută cu Edi Iordănescu, dar a fost o perioadă foarte bună pentru afaceri.

Recent, Gigi Becali a făcut mai multe tranzacţii care i-au adus cel puţin 40 de milioane de euro. Patronul FCSB n-a stat pe gânduri şi a reinvestit o parte din aceşti bani. Mai precis, 6,8 milioane de euro.

Gigi Becali a pătruns astfel pe o piaţă pe care n-a mai fost prezent până acum: cea hotelieră.

Potrivit Economica.net, omul de afaceri a făcut o ofertă de 6,8 milioane de euro pentru hotelul Inter, din staţiunea Venus şi i-a fost acceptată.

Hotelul făcea parte din grupul Interagro, care îi aparţine lui Ioan Niculae şi care este însă în reorganizare din cauza gravelor probleme financiare.

El a fost scos la licitaţie pentru suma de 8,94 milioane de euro, însă Gigi Becali l-a cumpărat cu 6,8 milioane de euro.

Însă patronul FCSB spune că este dispus să i-l cedeze înapoi lui Ioan Niculae, care îi este bun prieten, însă pentru un preţ mai mare, astfel încât să scoată profit.

“L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la puşcărie şi să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înţeleg cu el, dacă îmi dă banii să şi câştig ceva, i-l dau înapoi omului.

Când vine omul de la puşcărie, îi spun am dat atâţia bani, dă-mi atât ca să câştig şi eu bani şi dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ţinem hotelul şi gata”, a spus Gigi Becali pentru Economica.net.

Hotelul Inter a fost cumpărat de Ioan Niculae în anul 2013 şi numai investiţiile l-au costat 10 milioane de euro. Hotelul amplasat în staţiunea Venus are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele şi 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family şi 12 apartamente.

Ioan Niculae, patronul Astrei şi bun prieten cu Gigi Becali, se află în spatele gratiilor după ce la începutul acestui an a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Omul de afaceri a depus zilele trecute o nouă cerere pentru eliberare condiţionată, care i-a fost admisă de Judecătoria Medgidia.

Niculae ar putea ieşi astfel din închisoare după doar 9 luni de detenţie. Decizia dată de Judecătoria Medgidia poate fi însă atacată de procurori.

viewscnt
Articole similare