Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta interesantă primită marţi seara de Victor Piţurcă: ”Am primit un telefon”

Oferta interesantă primită marţi seara de Victor Piţurcă: ”Am primit un telefon”

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă a dezvăluit că a primit marţi seară o ofertă consistentă din punct de vedere financiar.

Victor Piţurcă este liber de contract din ianuarie 2020, când s-a despărţit de Universitatea Craiova, dar nu s-a grăbit să-şi găsească o echipă.

Fostul selecţioner îşi doreşte să antreneze doar în străinătate, la echipe care îşi propun să facă performanţă. Piţurcă a dezvăluit că marţi seară a primit ofertă consistentă.

Oferta primită de Victor Piţurcă: ”O echipă de mijlocul clasamentului”

În vârstă de 65 de ani, Victor Piţurcă este dispus în continuare să antreneze, deşi spune că are afaceri şi se bucură de o situaţie financiară care îi permite să-şi vadă liniştit de viaţă.

Însă fostul selecţioner pune condiţii. Victor Piţurcă susţine că ia în calcul doar ofertele venite din străinătate şi doar de la echipe care îşi propun obiective îndrăzneţe.

Fostul mare atacant a dezvăluit că a primit marţi seară o ofertă consistentă din Arabia Saudită, însă discuţiile au picat în momentul în care a întrebat despre obiectivele echipei. 

Cât despre salariu, Piţurcă a lăsat de înţeles că în zona arabă solicită cel puţin două milioane de euro pe sezon.

”Am o vârstă, am o situaţie... nu-mi mai permit să antrenez orice echipă. Uite, de exemplu, aseară (n.r. marţi seară) am primit un telefon să merg la o echipă din Arabia Saudită. O echipă de mijlocul clasamentului, o echipă bună.

Şi am spus: ”Vreţi să câştigaţi campionatul? Aveţi şanse să câştigaţi campionatul?” / ”Păi nu, că dacă am termina pe locul 4-5 ar fi performanţă”. E, atunci căutaţi-vă alt antrenor, pentru că Piţurcă nu este antrenor de echipă de locurile 4-5.

Nu mă mai interesează salariile de 20-30.000 de euro pe lună, pentru că ultima oară când am fost în Arabia Saudită m-am obişnuit cu salarii de 2-300.000 de euro pe lună”, a declarat Victor Piţurcă pentru gsp.ro.

Victor Piţurcă a antrenat o singură echipă în zona arabă, pe Al Ittihad, în două rânduri (octombrie 2014 - iulie 2015 şi decembrie 2015-iulie 2016).

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare