Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, discurs manifest după barajul cu Botoşani: ”Puteam să fiu dat afară. Am jucat cu o echipă care a jucat cu Gaz Metan, cu Clinceni”. Anunţ despre viitorul său

Reghecampf, discurs manifest după barajul cu Botoşani: ”Puteam să fiu dat afară. Am jucat cu o echipă care a jucat cu Gaz Metan, cu Clinceni”. Anunţ despre viitorul său
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a câştigat, vineri seară, barajul pentru Conference League, învingând cu scorul de 2-0 echipa FC Botoşani, pe teren propriu. Au marcat Koljic ’26 şi Ivan ‘90+1. În minutul 63, de la oaspeţi a fost eliminat Roman.

După ce a trecut de FC Botoşani, Laurenţiu Reghecampf a ţinut un discurs ţintit către conducătorii din fotbalul românesc.

Antrenorul Universităţii Craiova a afirmat că nu înţelege de ce, după ce a terminat pe locul al treilea, a fost nevoit să joace un baraj pentru cupele europene cu o echipă din play-out.

În plus, Regghecampf a anunţat că îşi doreşte să continue pe banca Universităţii Craiova şi să câştige titlul alături de olteni.

Reghecampf, discurs manifest după barajul cu Botoşani

Încerc să fiu politicos, nu ştiu dacă are rost să mai spun ceva, dar ce ni s-a întâmplat anul ăsta... poate li se va întâmpla altora.

O echipă care se luptă un an de zile, joacă 40 de meciuri, trebuie să joace baraj pentru cupele europene.

Nici nu am jucat cu locul şapte, am jucat cu o echipă care a jucat cu Gaz Metan, cu Clinceni, stau să fiu dat afară.

Pot fi plătit de domnul Burleanu? Sunt antrenorul echipei naţionale? Nu, sunt antrenorul Craiovei.

Dacă pierdeam meciul, puteam să îmi pierd slujba. Anul ăsta am fost noi, la anul poate fi altecineva. Poţi pierde totul după un meci.

Cu ce ar ajuta fotbalul românesc ca o echipă fără buget sa meargă în cupele europene? Play-off e play-off şi play-out e play-out.

Pentru mine e fost foarte mult stres şi a fost degeaba. Trebuie să fie o diferenţă. În fotbal se poate întâmpla orice, Vlădoiu dacă lua roşu în minutul 20, la acel atac?

Te chinui apoi să câştigi meciul. Luptăm de un an să atingem un obiectiv şi ajungem să jucăm un aşa meci.

Ei nu vor în cupele europene, dar li s-a dat un cadou, nu e normal. Sunt sigur că urmează o perioadă foarte grea şi pentru naţională, dar persoanele de la Federaţie şi de la Ligă trebuie să se întâlnească şi lucurile să fie clare.

Dă-le bani mai mulţi pentru locul şapte-opt, noi meritam să jucăm în cupele europene, am terminat pe trei.

Am contract pe doi ani de zile, am spus-o mereu, îmi doresc să duc la capăt contractul şi îmi doresc să câştig titlul cu Craiova.

Mă voi întâlni cu patronul, trebuie să vorbim”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare