Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf îşi poate face bagajele dacă pierde barajul cu Botoşani! Pe cine visează să aducă Mihai Rotaru în locul său

Laurenţiu Reghecampf îşi poate face bagajele dacă pierde barajul cu Botoşani! Pe cine visează să aducă Mihai Rotaru în locul său
Comentarii

Un nou sezon pentru Universitatea Craiova, o nouă dezamăgire. Oltenii şi-au ratat ambele obiective în actuala stagiune, câştigarea campionatului şi Cupei României, iar Laurenţiu Reghecampf ar urma să plece din Bănie dacă nu câştigă barajul pentru Conference League, împotriva lui FC Botoşani.

Încă de când echipa sa a reuşit să promoveze în Liga 1, Mihai Rotaru a visat să readucă titlul la Craiova pentru prima dată din 1991 încoace.

Universitatea şi-a recăpătat rapid statutul de ”grand” al Ligii 1, alături de FCSB şi CFR Cluj, dar nu a fost capabilă până acum să cucerească din nou campionatul.

Deşi au câştigat Cupa şi Supercupa României, oltenii nu s-au apropiat de titlu decât într-un singur sezon, în 2020, când ar fi putut pune mâinile pe râvnitul trofeu dacă o învingeau pe CFR în ultima etapă.

Totuşi, oltenii au pierdut acel duel, iar de atunci nu au mai avut şanse realiste de a cuceri campionatul, indiferent de investiţiile importante făcute la echipă.

La începutul acestui sezon, odată cu demiterea lui Marinos Ouzounidis, Mihai Rotaru a luat decizia de a aduce la echipă unul dintre cei mai importanţi antrenori români ai momentului, Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul are în palmares două titluri de campion, alături de FCSB, în 2013 şi 2014, dar nu a reuşit să replice aceleaşi performanţe de atunci.

Laurenţiu Reghecampf îşi poate face bagajele dacă pierde barajul cu Botoşani

Chiar şi în al doilea mandat la FCSB, Reghecampf a fost incapabil să îi conducă pe roş-albaştri către titlu, dar a fost dispus să vină la Craiova cu acest obiectiv.

Totuşi, după un sezon tumultuos, în care echipa sa nu a avut pic de constanţă, arătând pe alocuri incredibil, dar şi deplorabil, tehnicianul de 46 de ani ar putea fi aproape de plecarea din Bănie.

După ce a ratat finala Cupei României şi clasarea, măcar, pe locul secund în Liga 1, deşi avea iniţial ca obiectiv titlul, Reghecampf ar urma să fie înlocuit dacă nu câştigă barajul pentru Conference League, anunţă Prosport.

Conform sursei citate, Mihai Rotaru ar fi decis să îl aducă pe Mirel Rădoi pe banca echipei sale dacă Universitatea nu trece de Botoşani şi l-ar fi desemnat deja pe Sorin Cârţu, preşedintele clubului, să ia legătura cu fostul selecţioner.

S-a tot vorbit despre o posibilă colaborare întere Rădoi şi Craiova, iar Mihai Rotaru chiar a recunoscut că l-ar aduce pe acesta, oltean la origine, în viitor în Bănie.

Dacă va fi nevoit să plece de pe Oblemenco, Laurenţiu Reghecampf nu va duce lipsă de oferte, iar anumite echipe s-ar fi interesat deja de serviciile sale.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare