Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu FCSB! Cei doi antrenori pe care îi ia în calcul Gigi Becali dacă acesta nu semnează un nou contract

Toni Petrea nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu FCSB! Cei doi antrenori pe care îi ia în calcul Gigi Becali dacă acesta nu semnează un nou contract

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat titlul şi în acest sezon, dar s-a apropiat mai mult de CFR decât în anii trecuţi, fiind aproape de o ”finală” împotriva campioanei. Deşi a afirmat că îl va păstra pe Toni Petrea pe bancă, Gigi Becali nu l-a convins deocamdată pe tehnician să semneze prelungirea.

Play-off-ul din acest sezon al Ligii 1 a fost unul dintre cele mai interesante din ultimii ani, după ce CFR Cluj a fost ”urmărită” îndeaproape de FCSB.

Echipa pregătită de Toni Petrea a încheiat sezonul regular la 14 puncte în urma campioanei, şapte după înjumătăţire, dar reuşise să se apropie la doar două lungimi după tur.

În a cincea rundă a play-off-ului, roş-albaştrii s-au impus în Gruia şi s-au apropiat la două puncte de CFR, având speranţe că îi pot prinde pe clujeni.

În penultima etapă, misiunea celor de la FCSB era simplă: o victorie cu Voluntari ar fi stabilit ”finala” campionatului în ultima etapă, la returul cu CFR.

Apoi a lovit Cristi Costin: golul marcat de fotbalistul ilfovenilor în minutul 88 le-a năruit visele fanilor roş-albaştri şi le-a dat şansa clujenilor de a îşi trece în cont al cincilea titlu consecutiv.

Elevii lui Dan Petrescu au profitat de oportunitatea primită şi i-au asigurat FCSB-ului al şaptelea titlu ratat în ultimii şapte ani.

Toni Petrea nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu FCSB

După ce şi-a ratat obiectivul, se zvonea că Toni Petrea nu va mai continua la Bucureşti, la fel ca la finalul sezonului trecut, dar Gigi Becali a anunţat că doreşte să continue cu acesta.

Latifundiarul a afirmat că îl consideră campion pe Petrea şi că acestuia i-a fost ”furat” titlul, dar, până acum, antrenorul FCSB-ului nu a semnat prelungirea.

Aşadar, sport.ro anunţă că Gigi Becali ia în calcul două opţiuni pentru înlocuirea actualului tehnician, ambii foşti antrenori la FCSB.

Prima variantă a latifundiarului este Nicolae Dică, fostul secund de la naţională, liber de contract de jumătate de an, iar cea de a doua Laurenţiu Reghecampf, actualul antrenor al Universităţii Craiova.

Dică ar fi cel mai facil de ”cucerit” dintre cei doi, întrucât mai are oarecare regrete în legătură cu primul său mandat la club, când a fost la un pas de titlu.

De cealaltă parte, chiar şi dacă pleacă de la Craiova, este greu de crezut că Reghecampf îşi va mai da acordul să lucreze cu Gigi Becali pentru o a treia oară.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare