Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu nu şi-a schimbat ideea! Protestează după numirea lui Adi Mutu: ”La inaugurarea noului stadion chiar nu o să merg!”

Daniel Pancu nu şi-a schimbat ideea! Protestează după numirea lui Adi Mutu: ”La inaugurarea noului stadion chiar nu o să merg!”

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat că Mihai Iosif nu mai este antrenorul Rapidului, iar Adrian Mutu este varianta pe care merge conducerea giuleştenilor, după ce pe lista scurtă s-au mai aflat Daniel Pancu şi Ianis Zicu.

Daniel Pancu nu şi-a schimbat ideea! Protestează după numirea lui Adi Mutu: ”La inaugurarea noul stadion chiar nu o să merg!”

Mihai Iosif a plătit pentru seria fără victorie şi pentru ratarea obiectivului schimbat pe parcurs la Rapid. Adrian Mutu a fost instalat, oficial, pe banca Rapidului. 

Daniel Pancu nu a fost ales antrenor la Rapid, fapt ce l-a supărat. Pancu nu o să participe la inaugurarea noului stadion. 

”La inaugurare chiar nu o să merg! E ca şi cum Dinamo va avea la inaugurare un rapidist pe bancă. Pot să vorbesc când vreau eu să-mi exprim opiniile.

Îi urez succes şi baftă lui Adi, doar că sentimental nu a fost un moment bine ales. Trebuie respectat, să nu mai păţim cu Victor ce am păţit cu George Copos la Rapid, sunt oamenii care vin cu banii. E şi o chestie de strategie, a lucrat la U21, Rapid are mulţi jucători tineri, de viitor. Sunt şi lucruri care se leagă acolo”, a declarat Daniel Pancu la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Ultimul club din cariera sa a fost Rapid, unde a evoluat în Liga a patra, în sezonul 2017-2018.

Ca antrenor, Pancu le-a pregătit pe Rapid şi Politehnica Iaşi.

Afla mai multe despre: rapiddaniel pancu 

viewscnt
Articole similare