Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care a fost cel mai reuşit transfer al Rapidului? ”De departe el a fost!” Daniel Pancu a vorbit despre parcursul giuleştenilor în Liga 1 EXCLUSIV

Care a fost cel mai reuşit transfer al Rapidului? ”De departe el a fost!” Daniel Pancu a vorbit despre parcursul giuleştenilor în Liga 1 EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a vorbit în exclusivitate despre situaţia de la Rapid într-un interviu pentru Orange Sport.

Care a fost cel mai reuşit transfer al Rapidului? ”De departe el a fost!”

În urmă cu câteva zile, implicarea lui Dan Şucu în viaţa clubului Rapid a fost anunţată oficial, după ce omul de afaceri a achiziţionat 50% din pachetul de acţiuni al clubului. Rapid are planuri şi va avea un buget în următorul sezon de 7 milioane de euro. 

Adi Mutu a preluat echipa Rapid şi a reuşit să o redreseze, după ce a înregistrat o serie de victorii consecutive. Totuşi, totul s-a năruit în ultimele etape, când Rapid a făcut meciuri slabe şi a ratat barajul pentru Conference League. 

Daniel Pancu, fostul jucător legendar din Giuleşti, a comentat situaţia de la Rapid. El consideră că fundaşul Cristi Săpunaru a fost cel mai bun transfer pe care echipa finanţată de Dan Şucu l-a făcut în ultimul timp. 

”Au pierdut jocurile astea când nu aveau voie să le piardă pentru că ar fi fost important pentru Rapid ca în primul an în Liga 1 să joace un baraj pentru cupele europene. Cred că dacă ar fi reuşit această calificare în Conference League, mai mult i-ar fi încurcat. Locul 9 e bun, e şi pe undeva unde a fost valoarea echipei.

La anul, la 100 ar trebui să fie primul, făcând o analogie sau să joace de nota 100. La Rapid vor fi alte pretenţii. Administrativ, Rapidul stă foarte bine în momentul de faţă. Rapid dă aşa o senzaţie de club serios, cu oameni serioşi, cu oameni implicaţi, care îşi doresc performanţa, cu oameni care se zbat să ofere cele mai bune condiţii jucătorilor şi antrenorilor. Cu 7 milioane buget, e greu să iei locul 3, de exemplu. 

Săpunaru de departe a fost cel mai bun transfer, pentru că Săpunaru reprezintă trecutul şi prezentul Rapidului. Fără Săpunaru, lăsând la o parte evoluţia lui fotbalistică, legătura între public şi echipă a fost întotdeauna făcută prin el”, a spus Daniel Pancu, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: rapid-pancu-liga 1 

viewscnt
Articole similare