Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Eşanu şi încă cinci colegi îşi doresc să continue alături de Dinamo în Liga 2: ”O situaţie deosebită”

Mihai Eşanu şi încă cinci colegi îşi doresc să continue alături de Dinamo în Liga 2: ”O situaţie deosebită”
Comentarii

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria clubului şi va evolua în premieră în Liga 2 în sezonul viitor, după 74 de ani de prezenţă neîntreruptă în primul eşalon. Dintre jucătorii care au retrogradat echipa, şase îşi doresc să continue în Ştefan cel Mare.

Dinamo a ajuns pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului în Liga 2, după ce a fost învinsă de U Cluj la barajul de promovare / menţinere, scor 1-3.

Odată cu confirmarea retrogradării, Dinamo a fost înconjurată de incertitudine, întrucât încă este neclar ce are să se întâmple cu echipa.

În principiu, planul de reorganizare va fi reorganizat, iar formaţia va juca, de sezonul viitor, în Liga 2, deşi şi desfiinţarea este o posibilitate.

În cazul în care Dinamo va evolua în al doilea eşalon în stagiunea viitoare, oricine va fi pe banca echipei se va putea baza, dacă îşi doreşte, pe şase dintre jucătorii care au retrogradat alături de formaţia din Ştefan cel Mare.

Conform Gsp, este vorba de Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei şi Mihai Eşanu.

Mihai Eşanu şi încă cinci colegi îşi doresc să continue alături de Dinamo în Liga 2

Dintre aceştia, Tomozei a semnat deja o prelungire, Gabi Torje este foarte interesat să continue, iar Moura, Grădinaru şi Ivanovski au spus că sunt dispuşi să rămână, în timp ce Mihai Eşanu va fi nevoit să vadă dacă mai este dorit la Dinamo.

Torje aşteaptă să-i spunem care ar fi condiţiile unei noi colaborări. Ivanovski a transmis că el este dispus să ajute Dinamo.

Grădinaru şi Moura au zis că ei se mai gândesc, dacă vrem şi noi. Tomozei va continua şi el, a semnat.

O situaţie deosebită este cea a lui Eşanu, portarul atât de acuzat după baraj, el a precizat că doreşte să rămână, să ajute, dar acest lucru va depinde de noul antrenor.

Trebuie să vedem bugetul de venituri pentru sezonul viitor pentru a face şi bugetul de cheltuieli. Vor fi salarii mici, cu bonusuri de performanţă.

Din drepturile TV am pierdut 1,3 milioane de euro, în divizia secundă vom avea între 30.000 şi 80.000 de euro", au transmis şefii din Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare