Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima plecare de la FCSB în această vară! Portarul de rezervă a semnat cu o echipă de tradiţie din Liga 1

OFICIAL | Prima plecare de la FCSB în această vară! Portarul de rezervă a semnat cu o echipă de tradiţie din Liga 1

FCSB

Comentarii

Odată cu încheierea campionatului, perioada de transferuri s-a declanşat cu adevărat în România, iar formaţiile din Liga 1 au început să aducă întăriri pentru a îşi atinge obiectivele în noul sezon. Prima mutare făcută de FC Argeş a fost aducerea portarului de rezervă de la FCSB.

În urmă cu puţin timp, MM Stoica afirma că la FCSB există un fotbalist căruia i-ar oferi contract ”pe viaţă”, graţie profesionalismului de care dă dovadă.

Managerul general al echipei roş-albastră explica faptul că acest fotbalist, deşi nu joacă, este ”inima” echipei şi afirma că FCSB ar fi gata să îi asigure traiul pentru restul vieţii.

Însă, la două săptămâni după declaraţie oferită de MM Stoica, plecarea acestui fotbalist, Cătălin Straton, a fost confirmată oficial.

FC Argeş a anunţat că experimentatul portar a semnat o înţelegere valabilă pe doi ani cu clubul piteştean.

Bine ai venit, Cătălin Straton!  Portarul venit de la FCSB a semnat pe 2 sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul, cu echipa noastră.

A apărat în 143 de meciuri în toată cariera, toate pe prima scena a fotbalului românesc. Mult succes să închizi poarta Argeşului în cât mai multe partide!”, se arată în comunicatul emis de piteşteni.

Prima plecare de la FCSB în această vară

Cei de la FC Argeş au vrut să clairifce şi situaţia lui Straton la FCSB şi au dezvăluit că acesta a fost dornic să plece de la Bucureşti.

Deşi mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, goalkeeper-ul bucureştean a dorit să-şi încheie mai repede conturile cu echipa patronată de Gigi Becali”, a precizat FC Argeş.

Cătălin Straton s-a arătat fericit în urma mutării, spunând că şansa de a juca mai mult l-a convins să vină la Piteşti.

Am ales FC Argeş în primul rând pentru că mi-am dorit să am şansa să joc mai mult, mi-am dorit să bifez echipe bune, cu tradiţie. Nu a fost o decizie grea.

Am văzut faptele care spun totul, nu e uşor să prinzi play-off-ul, nu e uşor să faci din nimic din nou o echipă de top, pentru că şi aici a lipsit fotbalul la nivel înalt o perioadă bună de timp. Iar FC Argeş este FC Argeş”, a declarat Straton.

Afla mai multe despre: cătălin straton 

viewscnt
Articole similare