Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este omul care ar putea să o salveze pe Dinamo: ”Nu cred că va lăsa echipa aşa” | EXCLUSIV

Cine este omul care ar putea să o salveze pe Dinamo: ”Nu cred că va lăsa echipa aşa” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria sa, după ce a pierdut barajul cu U Cluj, şi se află în pragul falimentului. Însă, Rodion Cămătaru, legenda ”câinilor”, este de părere că există o persoană care ar putea să salveze clubul.

După trei sezoane în care s-a zbătut în subsolul clasamentului, Dinamo a retrogradat în Liga 2, nemaireuşind să se salveze sau să fie salvată de această dată.

Formaţia pregătită de Dusan Uhrin reuşise să scape, cu şansă, de locurile care duceau direct în Liga 2, dar ”prietenii” de U Cluj au ”condamnat-o” la retrogradare în urma barajului.

Planul de reorganizare, necesar pentru ieşirea din insolvenţă, a fost pus sub semnul întrebării în urma umilinţei istorice suferite, iar echipa ar putea ajunge chiar să se desfiinţeze.

Totuşi, o legendă a ”câinilor”, Rodion Cămătaru, este de părere că mai există o persoană care ar putea să o salveze pe Dinamo.

Fosta Gheată de Aur a afirmat că nu crede că Nicolae Badea, care conducea deja clubul din umbră de o vreme, îi va lăsa pe ”câini” să se stingă în acest fel.

Nicolae Badea deţine şi sigla, pe care Dinamo ar fi nevoie să o înlocuiască de sezonul viitor, astfel că preluarea echipei de către acesta ar putea fi o mare şansă pentru trupa din Ştefan cel Mare.

Cine este omul care ar putea să o salveze pe Dinamo

"Îmi pare rău pentru Dinamo. Dar era previzibil ce s-a întâmplat. Problemele lor financiare sunt foarte mari şi nu ştiu ce se va întâmpla. Cum le vor putea rezolva.

Promovarea va ţine de rezolvarea acestor probleme de ordin financiar. Da, sunt şi eu de acord cu ideea că nici jucătorii pare că nu au vrut sa joace în ultimul meci cu Clujul.

Dar e şi o lipsă de valoare pe care nu trebuie să o ignorăm. Atât au putut. La Dinamo ar trebui să vină un om cu bani mulţi. Un investitor puternic. Ar putea fi Nicolae Badea.

Eu cred că domnul Badea nu va lăsa echipa aşa. În privinţa Craiovei, va pot spune că eu merg doar să văd meciurile de fotbal.

Nu mă implic la niciuna dintre echipele din oraş", a declarat Rodion Cămătaru, pentru Orange Sport.

                                                                                                                                                                                                                                               Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: rodion cămătaru 

viewscnt
Articole similare