Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj a confirmat plecarea fotbalistului care a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu: ”Au fost condiţii financiare mulţumitoarea”

Cristi Balaj a confirmat plecarea fotbalistului care a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu: ”Au fost condiţii financiare mulţumitoarea”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte pentru o campanie amplă de transferuri, după ce a cucerit al cincilea titlu consecutiv. Dan Petrescu şi-a propus calificarea, cel puţin, în grupele Europa League, astfel că mai multe plecări şi veniri sunt plănuite înaintea începerii sezonului.

CFR Cluj a cucerit cel de al cincilea titlu consecutiv, după ce a profitat de pasul greşit al FCSB-ului cu FC Voluntari.

Elevii lui Dan Petrescu au învins-o pe Universitatea Craiova în penultima etapă a play-off-ului, asigurându-şi trofeul înaintea meciului direct cu rivala FCSB.

Aşadar, campioana României va începe campania europeană în primul tur al preliminariilor Champions League şi plănuieşte să aducă întăriri pentru a îşi atinge obiectivele.

Cristopher Braun a ajuns deja la club, după ce semnase un precontract din iarnă, iar mai mulţi jucători se află pe lista de transferuri a echipei.

Totuşi, clujenii vor avea nevoie şi să renunţe la diverşi jucători, pentru a nu se repeta situaţia din acest sezon, când au fost nevoiţi să lase în afara listelor destul de mulţi fotbalişti.

Postul de portar era unul ”aglomerat” pentru campioană, motiv pentru care, printre altele, s-a renunţat, cel puţin deocamdată, la Otto Hindrich.

Cristi Balaj, preşedintele clujenilor, a confirmat împrumutul fotbalistului cu origini maghiare la Kisvarda, vicecampioana Ungariei, care l-a dorit insistent pe Adi Mutu la finalul lui 2021.

Cristi Balaj a confirmat plecarea fotbalistului care a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu

"Este un portar foarte bun, sunt sigur că va creşte foarte mult. Era important pentru el şi pentru noi să aibă jocuri în picioare.

Condiţia cea mai importantă din contractul acestui împrumut a fost să ne asigurăm că va avea un minimum de meciuri în care va apăra.

Este vorba despre o echipă din Ungaria, Kisvarda, care a terminat campionatul pe locul 2 şi va juca în cupele europene.

Cel mai important a fost să ne asigurăm că el, în această perioadă importantă, având 19 ani, va continua să apere.

Este un împrumut simplu. Au fost anumite condiţii financiare mulţumitoare pentru club, dar cel mai important aspect a fost că am pus clauza prin care ne asigurăm că va juca un minimum de meciuri.

Ne ajuta la respectarea regulii U21, dar ne descurcăm. Avem jucători care pot îndeplini obligaţia”, a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

Afla mai multe despre: otto hindrich 

viewscnt
Articole similare