Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu şi-a făcut lista de transferuri! Rapid, gata să ”spargă” bugetul pe vedete din Liga 1: ”Sunt tratative cu aceşti jucători”

Adi Mutu şi-a făcut lista de transferuri! Rapid, gata să ”spargă” bugetul pe vedete din Liga 1: ”Sunt tratative cu aceşti jucători”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu se pregăteşte pentru prima perioadă de transferuri pe banca Rapidului şi şi-a făcut lista de ”cumpărături”. Odată cu venirea lui Dan Şucu la club, ”Briliantul” va beneficia de un buget generos pentru a putea rezolva mutările dorite.

La un an după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, Rapid a reuşit să dea o lovitură importantă prin aducerea lui Dan Şucu la club.

Omul de afaceri a investit şi urmează să mai investească sume importante în Giuleşti, astfel că Adi Mutu va beneficia de un buget de transferuri generos.

Aşadar, ”Briliantul” a identificat poziţiile cheie de la club şi şi-a făcut lista de transferuri, dezvăluind că majoritatea jucătorilor doriţi evoluează în Liga 1.

Adi Mutu şi-a făcut lista de transferuri! Rapid, gata să ”spargă” bugetul pe vedete din Liga 1

"Eu cred că asta ar trebui să întrebaţi clubul, eu îi pistonez în fiecare zi. Noi discutăm toţi, e normal să facem o alegere comună.

Eu am făcut o listă cu jucătorii pe care îi doresc. Majoritatea sunt din campionatul nostru.

Am reunţat la Acuna. Sunt nişte jucători care au ajutat şi au primit şi bonsurui pentru tot ce au făcut pentru Rapid, merită acest lucru.

Sunt jucători ca Goge, care a fost din Liga 4. Se întâmplă la orice echipă din lumea asta. Nu pot să dau un număr exact. În funcţie de ceea ce face clubul, acela de a intra în play-off.

Clubul are o listă de la mine cu jucători chiar şi din România. Rapidul îşi permite acum să facă şi transferuri cu bani.

Există un buget, sunt tratative cu aceşti jucători, dar nu putem să luăm decizii până nu vedem ce transferuri se fac.

Vedem dacă se pupă cu obiectivul pe care îl avem", a spus Adi Mutu, la Pro Arena.

Unul dintre posturile problemă de la Rapid este cel de apărător lateral: Acuna a părăsit clubul, Goge are mari şanse să plece din Giuleşti, iar Junior Morais nu întinereşte.

Cu Belu-Iordache şi Răzvan Onea urmând să rămână în lot, Rapid ia în calcul aducerea unui fundaş stângă cu experienţă la echipa naţională.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare