Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, primul tun în "era" Şucu: fotbalist de naţionala României, cotat la 700.000 de euro!

Rapid, primul tun în "era" Şucu: fotbalist de naţionala României, cotat la 700.000 de euro!

Rapid

Comentarii

Dan Şucu e gata să facă primul transfer tare la Rapid, după ce a cumpărat acţiuni în cadrul clubului giuleştean. "Alb-vişinii" îşi doresc un fotbalist de naţională, crescut de Gică Hagi şi care e cotat la aproximativ 1 milion de euro în prezent.

Rapid încearcă să transfere primul important de când Dan Şucu a intrat în acţionariatul clubului şi a anunţat un buget de şapte milioane de euro.

Rapid, primul tun în "era" Şucu: fotbalist de naţionala României, cotat la 700.000 de euro!

În urmă cu câteva zile, implicarea lui Dan Şucu în viaţa clubului Rpaid a fost anunţată oficial, după ce omul de afaceri a achiziţionat 50% din pachetul de acţiuni al clubului. Potrivit ProSport, Rapid îl vrea pe Cristian Ganea, fundaşul crescut de Gică Hagi, fotbalist cu opt selecţii la naţionala României.

La Rapid, Cristian Ganea i-ar putea lua locul lui Junior Morais, veteranul brazilian care se îndreaptă uşor, dar sigur, spre finalul carierei. Fundaşul stânga a fost om de bază la Aris Salonic în sezonul abia încheiat, reuşind să prindă 30 de meciuri, dintre care în 27 a fost titular.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristian Ganea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

În vara lui 2018, Viitorul - actuala Farul - îl vindea pe Cristian Ganea la Athletic Bilbao în LaLiga, în schimbul unui milion de euro.

Dan Şucu a anunţat un buget de şapte milioane de euro la Rapid

În primul sezon cu Dan Şucu acţionar, patronul Mobexpert susţine că bugetul Rapidului va fi de 7 milioane de euro. În următoarele sezoane, bugetul ar urma să crească şi să devină printre cele mai mari din Liga 1. "Anul acesta vom avea la dispoziţie 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să le generăm prin liniile noastre de business, dacă nu, vor fi generate de proprietari. Nico trebuie să aibă un traseu clar. Anul următor va avea 10, anul următor 14, iar până la 24 de milioane (n.r de e euro) mai e puţin", a declarat Dan Şucu, la conferinţa de presă de prezentare la Rapid.

Afla mai multe despre: rapidtransfercristian ganealiga 1 

viewscnt
Articole similare