Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, ironii la adresa lui Rădoi şi Edi Iordănescu: ”Ai nevoie de un magician să scoată echipa adversă din teren, să dăm şi noi două goluri” | VIDEO EXCLUSIV

Panduru, ironii la adresa lui Rădoi şi Edi Iordănescu: ”Ai nevoie de un magician să scoată echipa adversă din teren, să dăm şi noi două goluri” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în cadrul emisiunii Sport Center, Basarab Panduru a analizat discursul lui Edi Iordănescu şi l-a ironizat atât pe actualul selecţioner, cât şi pe predecesorul său, pentru declaraţiile făcute de cele doi în legătură cu ofertele primite.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Bosnia, Edi Iordănescu a dezvăluit că ar fi refuzat alte oferte pentru a veni la echipa naţională.

Spusele actualului selecţioner i-au amintit lui Basarab Panduru de declaraţiile făcute în trecut şi de Mirel Rădoi, care la rândul său spunea că nu duce lipsă de oferte.

Totuşi, fostul selecţioner încă nu are echipă, la mai bine de jumătate de an după despărţirea de echipa naţională, motiv pentru care Panduru l-a ironizat pe acesta.

În plus, acesta l-a luat peste picior şi pe Edi Iordănescu şi i-a sugerat să îl aducă pe cunoscutul magician Criss Angel la naţională, pentru a îi scoate pe adversari din teren şi a îi permite României să înscrie.

Basarab Panduru, ironii la adresa lui Mirel Rădoi şi Edi Iordănescu

El ştie, l-am mai auzit, sunt sătul de discursul ăsta, pentru că au mai fost şi înaintea lui alţii (n.r. Mirel Rădoi) care ne spuneau că <<am echipe unde să merg>> şi te trezeşti acum că nu au niciunde.

De fapt, nu era nimic niciodată şi acum aştepţi să te pună undeva prin România, că nu ai avut niciodată nimic, acum, la fel, <<am oferte, dar nu plec, rămân aici>>.

Pare că face un favor mare de tot, nu are nevoie de absolut nimic, dar a venit să ajute.

Într-adevăr, poate ai nevoie câteodată în meci de Criss Angel, să îi iei pe adversari, să îi scoţi de pe teren şi noi să dăm repede vreo două goluri, să îi aduci după aia, să îi pui din nou pe teren şi când se trezesc, e 2-0 pentru noi.

Ai nevoie câteodată, dar noi nu am pus magicieni şi nu are nimeni magician care să scoată echipa adversă de pe teren ca să dai nişte goluri. Trebuie să arate ceva rapid”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare