Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru îi trimite pe tricolori la psiholog după ce l-a auzit pe Iordănescu! "Pare că de şase ani aducem doar jucătorii cu probleme" | EXCLUSIV

Panduru îi trimite pe tricolori la psiholog după ce l-a auzit pe Iordănescu! "Pare că de şase ani aducem doar jucătorii cu probleme" | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat una dintre ideile transmise de selecţionerul Edward Iordănescu, înainte de Bosnia - România.

Basarab Panduru, înainte de Bosnia - România

  • România a pierdut cu Muntenegru sâmbătă, scor 0-2, şi va evolua, marţi, de la ora 21.45, cu Bosnia-Herţegovina, în Liga Naţiunilor.

"Echipa e extrem de apăsată mental, chiar dusă până la teama de a nu greşi, arătaţi din nou cu degetul. Dacă nu ne recuperăm dorinţa de luptă, vor mai veni şi alte meciuri nereuşite", susţinea selecţionerul. 

Basarab Panduru susţine că tricolorii ar putea arăta o altă atitudine în al doilea meci al grupei din Liga Naţiunilor. 

"Din ce văd eu, jucătorii sunt speriaţi şi neîncrezători. Astea nu-mi plac, că de la jucători importanţi nu auzi asta. Nu există jucător pe lumea asta care să nu greşească, dar e important ce faci după ce greşeşti. Nu cred că ne va fi uşor. 

Mi-e frică de meciul ăsta mai mult decât cel din Muntenegru, dar de frica adversarului cred că vom juca diferit. De frica adversarului", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

De altfel, el i-a trimis la psiholog pe tricolori, pentru ca aceştia să treacă de teama despre care a vorbit Edi Iordănescu. Totuşi, Panduru susţine că inclusiv jucătorii trebuie să facă paşi corecţi până la a apela la psiholog. 

"Asta se rezolvă uşor. Se vorbeşte despre rolul psihologului la echipă. Nu mai există echipă pe pământ fără psiholog. Rolul lui e să te scoată acum, nu când câştigi. Practic, de şase ani lucrăm cu psihologul şi uite unde am ajuns. Are treabă cu valoarea jucătorului. Ca să ajungi la psiholog, trebuie să faci totul perfect, antrenamentul, familia. Noi, una-două mergem la psiholog. Dacă nu faci toate lucrurile astea, psihologul te antrenează mai bine? Pare că de şase ani aducem doar jucătorii cu probleme. 

Frica vine de la neantrenat, nejucat. Când s-a instalat frica, nu o lăsa. Când s-a instalat, nu mai ai nicio şansă. Se ajunge la situaţia asta. Primul lucru pe care trebuie să-l faci e să rupi la antrenamente. Frica se instalează când nu te antrenezi şi nu joci. Uşor, uşor ai o problemă. Aici vorbim despre jucători care nu joacă", a mai spus expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: basarab pandurubosnia romania 

viewscnt
Articole similare