Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre accidentarea lui Iulian Cristea: ”Am văzut că s-a comentat decizia de a îl păstra cu noi”. Ce i-a provocat ruptura şi cât va sta pe bară

Adevărul despre accidentarea lui Iulian Cristea: ”Am văzut că s-a comentat decizia de a îl păstra cu noi”. Ce i-a provocat ruptura şi cât va sta pe bară
Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Bosnia, al doilea din grupa de Nations League, Edi Iordănescu a oferit mai multe detalii în legătură cu accidentarea suferită de Iulian Cristea: ce a provocat-o, cât va sta pe bară şi de ce încă se află alături de echipa naţională.

La primul meci al acestei ediţii de Nations League, umilinţa din Muntenegru, Edi Iordănescu a luat o decizie bizară din punct de vedere tactic, introducerea lui Iulian Cristea închizător.

Fotbalistul care evoluează exclusiv fundaş central la FCSB nici nu a avut timp să arate dacă selecţia a fost bună sau nu, fiind înlocuit în minutul 12, în urma unei accidentări grave.

FRF anunţase că acesta a suferit o ruptură în zona genunchiului, care îl va ţine departe de gazon cel puţin jumătate de an, informaţie confirmată şi de Edi Iordănescu.

MM Stoica criticase decizia echipei naţionale de a nu îl trimite acasă pe Cristea, motiv pentru care selecţionerul a fost obligat să explice motivele păstrării, spunând că felul în care a procedat i se pare cel corect.

În plus, Edi Iordănescu a dezvăluit că lunga sa absenţă se datorează doar ghinionului: Cristea s-a accidentat după ce a aterizat într-una dintre găurile de la aspersoarele care stropesc gazonul.

Adevărul despre accidentarea lui Iulian Cristea

Din păcate, Iulică... am văzut că s-a comentat decizia nostră de a îl păstra cu noi şi aia a fost interpretată.

Recunosc că nu am avut timp să fac revista presei, dar am profesionişti lângă mine care îmi aduc la cunoştinţă măcar lucrurile esenţiale şi am văzut că a fost şi asta interpretată în fel şi fel... de ce Iulică este cu noi aici.

Pentru simplul motiv că, deşi avem un doctor foarte competent, cu un staff medical extrem de competent şi de implicat, şi doctorul, după primul contact cu jucătorul, a pus un anumit diagnostic, dar ca orice profesionist trebuia să facă investigaţii suplimentare.

Şi după cum ştiţi, la astfel de accidentări, recomandarea este să nu se facă acele investigaţii decât după un anumit timp, ceea ce s-a şi întâmplat.

Am luat jucătorul cu noi ca să facem cele investigaţii, să avem un diagnostic final, să înştiinţăm clubul, după care am cerut oficial clubului să ne spună ce doreşte, cum să procedăm, dacă să vină la Bucureşti, dacă să meargă direct în străinătate pentru operaţie.

Cred că a fost o manieră foarte profesionistă şi cred că aşa era normal, nu să îl aruncăm într-un avion şi să îl trimitem la Bucureşti.

Din păcate, vorbim de la şase luni în sus. Şi la Iulică Cristea a fost şi foarte multă neşansă, pentru că atunci când a sărit la un duel aerian, a aterizat exact într-o gaură de la aspersorul care stropeşte terenul.

I-a sărit genunchiul şi, din păcate... el a mai avut problemă cu celălalt genunchi, deci nu e acelaşi genunchi, este efectiv... s-a întâmplat la acest joc, cu foarte mult ghinion.

Mai sunt şi alte probleme medicale, dar nimic foarte grav”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: iulian cristea 

viewscnt
Articole similare