Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Jucătorul intrat în dizgraţia lui Petrescu şi-a anunţat plecarea de la CFR: ”Nu rămân”

BREAKING | Jucătorul intrat în dizgraţia lui Petrescu şi-a anunţat plecarea de la CFR: ”Nu rămân”

CFR Cluj

Comentarii

”Curăţenia” de vară continuă la CFR Cluj, cu un al şaptelea jucător aproape de o despărţire de trupa pregătită de Dan Petrescu în această perioadă. După ce a intrat în dizgraţia tehnicianului său, fotbalistul şi-a anunţat plecarea de la club.

CFR Cluj nu traversează cele mai bune momente din punct de vedere financiar, în mare parte din pricina salarilor pe care s-a angajat să le plătească în sezonul de abia încheiat.

Campioana României a început stagiunea cu Marius Şumudică pe banca tehnică, iar conducerea a dorit să îl susţină pe acesta din toate punctele de vedere, astfel că i-a permis să facă toate mutările dorite.

Tehnicianul care a cucerit campionatul cu Astra a adus la club nu mai puţin de 10 jucători, niciunul nefiind pe placul succesorului lui Şumudică, Dan Petrescu.

După revenirea ”Burscului” la club, şefii din Gruia din nou au dat liber la transferuri, astfel că CFR s-a trezit care are un lot de 40 de fotbalişti, mulţi dintre care nu puteau fi incluşi pe lista de Liga 1.

Aşadar, clujenii au început să rezilieze ce contracte puteau, dar tot nu au putut să ”balanseze” finanţele clubului şi încă fac eforturi să renunţe la jucătorii de care nu au nevoie.

Jucătorul intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu şi-a anunţat plecarea de la CFR

În această vară, plecările a şase jucători au fost deja confirmate, iar acum un al şaptelea a anunţat că are să părăsească clubul, fie definitiv, fie sub formă de împrumut.

Jonathan Rodriguez, jucător adus de Şumudică de la Botoşani, liber de contract, a evoluat în prima parte a sezonului, dar a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu imediat după revenirea sa în Gruia.

Argentinianul a petrecu a doua parte a sezonului împrumutat la Dinamo, iar acum a anunţat că nu plănuieşte să rămână în Gruia, indiferent dacă ”Burscul” s-a răzgândit în privinţa sa.

Mai am contract cu CFR Cluj. Nu am apucat să vorbesc cu Dan Petrescu, dar nu rămân la CFR Cluj. E o uşă închisă. Voi pleca sub formă de împrumut sau liber de contract.

Scuză-mă, dar nu vreau să vorbesc de Dinamo, îmi pare rău. Prefer să ţin pentru mine toate lucrurile care s-au petrecut acolo”, a declarat Jonathan Rodriguez, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: jonathan rodriguez 

viewscnt
Articole similare