Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă două transferuri la FC Argeş. Doi jucători de naţională au semnat în Trivale

OFICIAL | Încă două transferuri la FC Argeş. Doi jucători de naţională au semnat în Trivale

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a anunţat, luni, încă două transferuri în Trivale. Echipa antrenată de Andrei Prepeliţă s-a întărit cu jucători din campionatul Franţei.

După ce i-a luat pe Cătălin Straton şi Andreas Calcan, FC Argeş a reuşit încă două transferuri. Ambii jucători vin din campionatul Franţei.

OFICIAL | Încă două transferuri la FC Argeş. Doi jucători de naţională au semnat în Trivale

Printr-un comunicat oficial, FC Argeş a anunţat, luni, două transferuri de jucători, fotbalişti de naţională. Mai exact, naţionala Madagascarului. Echipa din Trivale i-a transferat pe Dorian Bertrand (29 de ani) şi Julio Donisa (28 de ani).

Un mijlocaş stânga şi un atacant, posturile pe care Andrei Prepeliţă a dorit întăriri.

"FC Argeş a transferat doi jucători din campionatul Franţei, ambii fiind internaţionali ai statului Madagascar, născuţi şi formaţi în Franţa.

Bertrand a jucat ultima dată la ASNL- AS Nancy Lorraine, echipă care a terminat pe locul 20 în Ligue 2 şi retrogradat în liga a treia din Franţa. Mijlocaşul stânga a bifat 8 meciuri în sezonul recent încheiat, nu a marcat şi nu a pasat decisiv. Acesta are şi 3 meciuri pentru echipa naţională din Madagascar.

Donisa vine de la Le Mans FC, echipa care a terminat pe locul 10 în liga a treia din Franţa. Atacantul a bifat 21 de meciuri, a marcat 4 goluri şi a oferit un assist. Acesta a jucat două partide şi în Cupa Franţei, competiţie în care a reuşit să înscrie un gol. Are 2 meciuri pentru naţionala africană", se arată într-un comunicat al FC Argeş.

Afla mai multe despre: fc argestransferuriliga 1 

viewscnt
Articole similare