Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, a şasea despărţire din această vară! Plecarea internaţionalului din Gruia, confirmată

CFR Cluj, a şasea despărţire din această vară! Plecarea internaţionalului din Gruia, confirmată

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a cucerit cel de al cincilea titlu de campioană consecutiv şi se pregăteşte pentru o campanie de transferuri importantă, atât din punct de vedere al venirilor, cât şi din punct de vedere al plecărilor. Până acum, nu mai puţin de cinci juători au părăsit formaţia pregătită de Dan Petrescu, iar acum va pleca şi al şaselea.

CFR Cluj a reuşit să cucerească un al cincilea titlu consecutiv şi îşi propune să îşi continue perioada de supremaţie în Liga 1.

Ardelenii pregătesc o campanie de transferuri importantă, atât pentru a se menţine în fruntea fotbalului românesc, cât şi pentru avea şanse mai bune de a ataca grupele Champions League.

Înainte de a realiza mutările dorite însă, Dan Petrescu va fi nevoit să renunţe la muţi dintre jucătorii din Gruia, întrucât lotul deja este prea numeros.

La finalul sezonului de abia încheiat, CFR avea 40 de fotbalişti în lot, mulţi dintre care nu puteau fi incluşi pe lista pentru Liga 1.

Aşadar, cinci jucători au părăsit deja clubul, Mateo Susic, Billel Omrani, Otto Hindrich, Runar Mar Sigurjonsson şi Guessouma Fofana, iar o nouă plecare este pregătită.

Conform Ştiri de Cluj, Kristian Dimitrov, internaţional bulgar cu 14 apariţii pentru naţională, împrumutat de CFR de la Hajduk Split, urmează să revină în Croaţia, după ce ardelenii au decis să nu îi prelungească înţelegerea.

CFR Cluj, a şasea despărţire din această vară

Marius Bilaşco anunţase plecarea acestuia cu câteva săptămâni în urmă, dar situaţia sa nu era certă până în acest moment.

La Neguţ nu... El, teoretic, este împrumutat şi are opţiune de cumpărare. (nr. Nu o activaţi?) Nu am spus asta, am spus că e nevoie să ne decidem. Dimitrov pleacă.

Cestor a plecat mai demult. Bouhenna este jucător sub contract cu noi, deocamdată se întoarce la pregătire, a primit vacanţă şi se va întoarce, şi Sacko, de exemplu.

Meleke, la fel, Ciobi (n.r. - Denis Ciobotariu) se întorc, toţi jucătorii împrumutaţi se vor întoarce. Roger... Dan chiar asta a zis, la fel ca şi ceilalţi, se va întoarce la pregătire.

A primit liber să plece, sunt jucătorii clubului, se vor întoarce la pregătire. Câţi au plecat, trebuie să şi înlocuim, din cei care au fost pe listă.

Câţi sunt pe listă şi pleacă, trebuie să îi completezi”, declara Marius Bilaşco, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare