Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, criticat de Gigi Becali pentru decizia de a nu folosi ”perla” FCSB-ului împotriva Muntenegrului: ”Îl ai pe Maradona şi nu îl bagi în echipă?”

Edi Iordănescu, criticat de Gigi Becali pentru decizia de a nu folosi ”perla” FCSB-ului împotriva Muntenegrului: ”Îl ai pe Maradona şi nu îl bagi în echipă?”
Comentarii

România a fost învinsă de Muntenegru în primul meci al acestei ediţii a Nations League, scor 0-2, la Podgorica. Convocat din nou la naţională, Tavi Popescu a făcut parte din lotul lui Iordănescu, dar a fost lăsat pe bancă la primul meci.

Echipa naţională a debutat cu stângul în Nations League, după ce a fost înfrântă cu 2-0 de Muntenegru, în ciuda absenţei celor două staruri ale echipei, Savic şi Jovetic.

Vlad Chiricheş a gafat la ambele reuşite, dar acesta nu poate fi învinuit pe deplin pentru rezultatul umilitor obţinut sau prestaţia incredibil de modestă reuşită de ”tricolori”.

Nici schimbările făcute de Edi Iordănescu nu au adus vreun plus echipei naţionale, motiv pentru care Gigi Becali l-a criticat pe fostul antrenor al echipei sale.

Latifundiarul a afirmat că Tavi Popescu nu ar fi trebuit lăsat pe bancă, numindu-l ”geniu”, asemnea lui Maradona, Messi sau Neymar.

Edi Iordănescu, criticat de Gigi Becali pentru decizia de a nu folosi ”perla” FCSB-ului împotriva Muntenegrului

"Ce să spun despre meci? Sunt de acord cu ce a spus Gică Popescu, ăia nici nu voiau să ne bată.

Eu nu vreau să îl cert pe Edi Iordănescu sau să spun altceva, dar tu îl ai pe Maradona şi nu îl bagi în echipa Argentinei?

Noi nu am avut ocazii de poartă. Păi Tavi Popescu este cel mai bun jucător din Liga 1. La vârsta lui îţi câştigă meciuri singur.

Vreodată la naţionala Argentinei, Maradona a fost lăsat pe bancă? Păi nu îl bagi pe Tavi Popescu, dar joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă?

Eu nu înţeleg această gândire.Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă? Păi el e Maradona, Messi, Neymar.

Este geniu, îţi câştigă meciurile de unul singur. Noi n-am avut ocazii cu Muntenegru. Să vedem cu Bosnia.

Ar trebui să joace titular, dar asta e treaba lui Edi. Să vedem dacă o să îl bage sau nu. E treaba lui dacă face experimente, o face pe postul lui, pentru mine nu e problemă.

Dacă nu îl bagă pe Tavi Popescu nu e problema mea. V-am spus, experimentele le face pe postul lui”, a declarat Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare