Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, făcut praf de legendele fotbalului românesc după înfrângerea cu Muntenegru! I se cere retragerea: ”Ar trebui să renunţe la naţională” | EXCLUSIV

Vlad Chiricheş, făcut praf de legendele fotbalului românesc după înfrângerea cu Muntenegru! I se cere retragerea: ”Ar trebui să renunţe la naţională” | EXCLUSIV
Comentarii

România a pierdut primul meci după reluarea Nations League, scor 0-2, în deplasare, împotriva lui Muntenegru. Căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, a gafat impardonabil la ambele reuşite şi a fost făcut praf în urma înfrângerii, fiind îndemnat să se retragă din selecţionată.

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, anunţa înaintea reluării Nations League că România va reuşi să îşi câştige grupa, dar ”tricolorii” au debutat cu stângul.

În primul meci, Muntenegru a învins naţionala noastră cu 2-0, pe fondul a două greşeli incredibile ale lui Vlad Chiricheş.

Căpitanul echipei naţionale a fost făcut praf de Cornel Dinu în urma duelului, iar Helmuth Duckadam i-a transmis acestuia că poate ar fi momentul să se retragă de la naţională.

Vlad Chiricheş, îndemnat să se retragă de la naţională în urma înfrângerii cu Muntenegru

”(n.r. ce se va schimba pentru meciul cu Bosnia, ce ar mai putea schimba Edi?) Nimic. Probabil va schimba câţiva jucători.

Sunt foarte curios dacă îl va schimba pe Chiricheş, care cred că a ajuns şi el într-un punct în care ar trebui să renunţe la echipa naţională.

Dacă pierdem, măcar să pierdem cu jucători tineri, decât să pierzi cu jucători care au o vârstă şi vezi că nu mai pot face faţă la un nivel înalt”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

Acest Chiricheş nu este apărător nici măcar de o echipă bună din prima divizie, pentru că nu are calităţi de apărător

Practic, el a ieşit în relief de câteva ori când are mingea la picior, ajunge la 40 de metri şi dă o pasă la coechipier, dar în momentul când este unu la unu, când trebuie să dubleze, să facă marcaj, lucruri obligatorii pentru un apărător, este lipsit aproape total de aceste mijloace.

Asta nu e atitudine de apărător. Chiricheş este un jucător care poate să facă faţă la echipe de eşalonul doi, aşa cum avem în campionatul nostru. Asta e părerea mea încă de la debutul lui la naţională.

Şi ca să îi mai pui şi banderola de căpitan de ultimii trei selecţioneri... spune totul despre capacitatea antrenorilor, că el asta este, şi asta va rămâne, şi asta a fost dintotdeauna”, a spus Cornel Dinu, în cadrul emisunii Sport Center.

Afla mai multe despre: vlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare