Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, discurs manifest după umilinţa cu Muntenegru: ”Au arătat ca o echipă de amatori! Nu merită niciunul dintre ei să îmbrace tricoul echipei naţionale!” Singurul tricolor care a avut notă de trecere

Gică Popescu, discurs manifest după umilinţa cu Muntenegru: ”Au arătat ca o echipă de amatori! Nu merită niciunul dintre ei să îmbrace tricoul echipei naţionale!” Singurul tricolor care a avut notă de trecere
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş. La finalul meciului, fostul jucător al naţionalei Gică Popescu, a fost foarte dezamăgit şi a avut un discurs manifest. 

El a spus că doar Raţiu ar putea să primească nota 5 după prestaţia din seara asta. Gică Popescu a fost dur cu jucătorii lui Iordănescu şi a declarat că nu au avut atitudine şi că niciunul dintre ei nu merită să îmbrace tricoul echipei naţionale. 

”Au arătat ca o echipă de amatori! Nu merită niciunul dintre ei să îmbrace tricoul echipei naţionale!”

”Nu îmi amintesc de un aşa joc al naţionalei. Singurul cuvânt care îmi vine acum în minte este ruşinos. Concluzia mea din seara aceasta este că a fost un meci fără spirit, un meci fără o idee clară. Un meci fără curaj. Am încercat de la început să ne apărăm sau din debutul jocului.

Mie îmi e greu să comentez un aşa meci când mă uit la naţională învinsă de o echipă a unei ţări cât Clujul, cu stundeţii care vin. Este foarte ciudat să fac un astfel de comentariu. Singurul cuvânt care îmi vine în minte este ruşinos. 

Eu cred că în seara asta ne-am bătut singuri. Ei nu au făcut nimic să ne pună sub presiune, nu au venit să preseze, ne-au lăsat să construim din spate. Nu au avut un joc ofensiv, o posesie extraordinară. Restul e o echipă care părea că se mulţumeşte cu 0-0. Aceasta a fost senzaţia mea pe întreaga duarată a meciului. Noi nu i-am lăsat să îşi ducă planul la sfârşit. 

Avem un meci în care putem să îi dăm un 5 lui Raţiu. În rest, sunt corigenţi toţi la ce vrei. La echipa naţională nu poţi să te prezenţi aşa, mai bine stai aşa. Să vii la echipa naţională şi să ai o astfel de abordare, nu se poate. 

Abordarea tactică îi aparţine atrenorului. A fost defensivă, dar de aici, vine spiritul tău de jucător, vine ambiţia ta când porţi tricoul echipei naţionale. Crezi că nouă ne spunea Iordănescu ce să facem? Aveam anumite chestiuni pe care ni le spunea până în jumătatea adversă, dar de acolo era spirit, răutate, dorinţă. Băieţii ăştia au arătat în seara asta ca o echipă de amatori. Nu merită niciunul dintre ei să îmbrace tricoul echipei naţionale, după cum s-au purtat în seara asta”, a spus Gică Popescu, la PrimaSport. 

 

Afla mai multe despre: românia-muntenegru-gică popescu 

viewscnt
Articole similare