Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru, dur: "Ne-au umilit. Nu meritam absolut nimic! Cel mai slab meci al României de multă vreme"

EXCLUSIV | Panduru, dur: "Ne-au umilit. Nu meritam absolut nimic! Cel mai slab meci al României de multă vreme"
Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a fost dur cu naţionala României, care a pierdut cu 2-0 în faţa Muntenegrului, în primul meci din grupa de Liga Naţiunilor.

România a pierdut cu 2-0 în faţa Muntenegrului, la Podgorica, o înfrângere umilitoare pentru naţională, la debutul în grupa de Liga Naţiunilor.

EXCLUSIV | Panduru, dur: "Ne-au umilit. Nu meritam absolut nimic! Cel mai slab meci al României de multă vreme"

La Podgorica, România a fost învinsă de Muntenegru, 2-0, la debutul în Liga Naţiunilor. Mugosa şi Vukcevic au marcat golurile partidei, iar la finalul partidei Basarab Panduru a analizat la cald şi a fost foarte dur cu jucătorii lui Edi Iordănescu.

"Slab, foarte slab, poate cel mai slab meci al României de multă vreme. Nu credeam că pierdem meciul, nu mă gândeam niciodată. Pierdem de o manieră umilitoare, ne-au umilit, nu doar că ne-au bătut. Nu meritam absolut nimic de la meciul ăsta. Am început cum nu se poate mai prost.



Te întrebi, ce facem mâine? La ce ai văzut în seara asta... Se pare că nu putem face nimic", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Muntenegru - România 2-0, în Liga Naţiunilor

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş.

Iulian Cristea a părăsit terenul accidentat, în minutul 13.

Muntenegru: 1. Mijatović – 7. Vešović, 5. Vujačić, 6. Tomašević-cpt., 2. Vukčević – 23. Marušić (4. M. Vukčević ’79), 20. Raičković (19. Šćekić ’79), 10. Janković (18. Savićević ’84), 16. Jovović (8. D. Božović ‘56) – 17. Hakšabanović (3. Radunović ’84) – 9. Mugoša. Selecţioner: Miodrag Radulovic

România: 1. Niţă – 2. Raţiu, 6. Chiricheş-cpt., 17. Rus, 11. Bancu – 18. Marin (8. Cicâldău ’78), 3. Cristea (5. Creţu ‘13), 14. Olaru (10. Maxim ‘46) – 9. Ivan, 19. Tănase (7. Alibec ‘65), 13. Mihăilă (23. Mitriţă ‘65). Selecţioner: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Jovovic ’43 / Bancu ‘27

Partida a fost arbitrată de suedezul Andreas Ekberg, ajutat de conaţionalii săi Mehmet Culum şi Niklas Nyberg, asistenţi, şi Fredrick Klitte, cel de-al patrulea oficial.

În camera VAR s-au aflat doi arbitri din Portugalia: Luis Godinho şi Hugo Miguel.

În primul meci al grupei, Finlanda a remizat cu Bosnia-Herţegovina, scor 1-1 (Pukki 45+1 – pen. / Prevljak 90+3).

Clasament: 1. Muntenegru – 3 puncte, 2. Bosnia – un punct, 3. Finlanda – un punct, 4. România – niciun punct.

Afla mai multe despre: panduruechipa nationalaromaniainfrangere 

viewscnt
Articole similare